aliok
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">Merhabalar,<br />
<br />
Bu bahar 2 çocuğum, eşim ve köpeğim ile birlikte doğada vakit geçirmek istiyorum. Forumda değişik cevaplar buldum sorularıma ama çoğu eski tarihten kalma o yüzden tekrarlamalar için affınıza sığınıyorum.<br />
<br />
**************************<br />
Kamp:<br />
<br />
İstanbul, Kocaeli, Sakarya veya Bolu'da sadece kampçılara ayrılmış alanlar var mıdır? İki çocuk ve eşimle birlikte gideceğim için dağ başında sadece bizim olmamızı istemem güvenlik açısından. Sırtımda tüfekle de gezmek istemiyorum.<br />
Aradığım şey var mı bilmiyorum ama bir şahsın/firmanın arazisini kampçılara açması.<br />
Veya, "nezih" kampçıların uğrak yeri olan ve yalnız olmayacağımız bir yer.<br />
<br />
**************************<br />
<br />
Doğa yürüyüşü:<br />
<br />
Yine aynı civarlarda günü birlik çocukların da yapabileceği yürüyüş. Yani 6-8 saat sürekli yürüyüş değil de, 1 saat yavaş tempo yürüyüş, sonra dinlenme ve doğayı inceleme sonra tekrar yürüyüş gibi bir program. Bir sürü rehberli grup buldum internette ama hep yoğun tempo ve hep sadece yetişkinler için.<br />
Yine kamp durumundaki gibi, bunu tek başımıza yapmak istemiyoruz güvenlik sebepleriyle.</div>