Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, coil suspansiyon hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum türkiyede bu süspansiyona ulaşabilecegiz yer var mı? bu süspansiyonun artıları eksileri nelerdir. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Değil değil, coil suspantion helezonlar ve log arm (taşıyıcı kollar) üzerine kurulu sisteme verilen ad.Makas yokkasa yayın üzerinde taşınır. Adaptasyonla alakalı iyi bir şaseci veya kaportacı lazım. Uzun iş.
Helezon sistemini biliyorum da arkadaşın gönderdiği resimdeki helezon çok dar olunca acaba o amortisör mü diye düşündüm.Benim dediğim olay şu.Kafamı kurcalıyor biraz almayı düşünüyorum da artıları eksileri konusunda benim de tereddütlerim var
cevaplarınız için teşekkür ederim, bu süspansiyona merak sardım. youtube de ki hemen hemen tüm off road araçlarında bu tür süspansiyonlar var. araç arazideyken eğime çukura geldiği zaman suspansiyon çok fazla esniyebiliyor böylece lastiğin yerken kolayca kesilmesi ortadan kalkıyor. 3 inç suspansiyon kiti var aracımda ancak arazide lastik kolayca yerden kesiliyor. aracım suzuki samurai makaslı.