bora1071' Alıntı:ne halin varsa gör duranbakalım peşinde kaç kişi gelecek. bir dahada çukurova offroada ait topicleri kirletme
gezilerede gelme.
NVR01' Alıntı:aaa aaa ne kadar zoruna gitmiş bora bakıyorum sen kimsin vasıfın ne söylermisin herkes istedigi gibi gezide düzenler kafasına göre takılır sen giderken ben geliyordum o yollardan bilgin olsun bilenler bilir sorabilirsin herkese senin şimdi cenazen var canım ben sana yüklenmiyorum acılı gününde git acını yaşa kardeşim böyle sert cıkışlar yapmana gerek yok ayrıca benim nelere katılıp katılmıyacagımı ben bilirim tamammı canım boşver sen kendi işine bak tamam....![]()
![]()
NVR01' Alıntı:off road grubu için topic acmadım bu seferlik ortama uyayım dedim ama ben hala adana off road grubu olarak yola devam etmek istiyorum sebebi diğer illerde herkes ayrı takılıyor bizimde kendi grubumuz olsun istiyorum eger yok dersenizde aracım cıkınca ben kendi grubumu oluşturacam bilginize bu arada amac ayrım yapmak degil sadece bizimde adana olarak kendi başımıza geziler yapıp diğer illerdeki arkadaşlarımızıda davet etmek ve davetlerine katılmaktır kimse yanlış anlamasın 2 araçta olsak kendi oluşumumuzu kuracagız istikrarlıyız bilginize sonra kimse bize neden adana off road grubu yaptınız vay bilmemne demesin bundan sonra katılacagım gezilerde cektigim resimleri aracım cıkana kadar cukurova off road grubu olarak yapacagım amac onlarada destek vermek ama söylüyorum aracım cıkana kadar ondan sonra herkes özgürce hareket eder isteyen adana off road grubu isteyen cukurova off road grubu yapar...saygılar duran
Yuce' Alıntı:Duran Arkadaşım,
Bir elinle Navranı bir elinle de Defender ını kullanarak, istersen iki araçlık Japon Offroad grubu bile kurabilirsin. Kendi Japon Offroad grubunu kurduktan sonra da Bizim Çukurova -Adana- Tarsus-Mersin offroad grubumuzun düzenlediği gezilere katılabilirsin. Bizim kapımız herkese açık. Şu ana kadar da hiçkimse biz ayrı olalım. onlar ayrı olsun diye bir düşünceye kapılmadı. Bu tip hırslara yer verecek bir arkadaşımın olduğunuda sanmıyorum. Sonuçta dağda kaldığın zaman kimse sana hangi offroad grubusun demez. Mars offroad grubundan bile olsan sana elini uzatır.
kendi tercihin kardesim saygı duyarım.
özel ve ayrı bir grup olma ihtiyacı olan arkaşlar var ise kendi gruplarını kurabilirler. Şahsen benim bir gruba değil sağlam dostlara ihtiyacım var onu da şu an ki ekipte bulduğuma inanıyorum
herkese sevgiler