Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,553

Yuce

Kamp I
Arkadaşlar burda yayınlıyoruz fotoğraflarımızı.
Bora arkadaşımızın eksikliğini hissettik, Başımız sağolsun. Birdahakine inşallah yine karda hep beraber debeleneceğiz.
Bu macera dolu gezimizin görüntülerini bakalım ilk kim yükleyecek :smiley:

Etiketler
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

[attachment=2]
siftah benden bereket Allahtan

121220101880.jpg

121220101881.jpg

121220101882.jpg

121220101883.jpg

121220101884.jpg

RDcHk.jpg

OJUwX.jpg

CT00f.jpg

xJK8P.jpg

w6lvX.jpg

off road grubu için topic acmadım bu seferlik ortama uyayım dedim ama ben hala adana off road grubu olarak yola devam etmek istiyorum sebebi diğer illerde herkes ayrı takılıyor bizimde kendi grubumuz olsun istiyorum eger yok dersenizde aracım cıkınca ben kendi grubumu oluşturacam bilginize bu arada amac ayrım yapmak degil sadece bizimde adana olarak kendi başımıza geziler yapıp diğer illerdeki arkadaşlarımızıda davet etmek ve davetlerine katılmaktır kimse yanlış anlamasın 2 araçta olsak kendi oluşumumuzu kuracagız istikrarlıyız bilginize sonra kimse bize neden adana off road grubu yaptınız vay bilmemne demesin bundan sonra katılacagım gezilerde cektigim resimleri aracım cıkana kadar cukurova off road grubu olarak yapacagım amac onlarada destek vermek ama söylüyorum aracım cıkana kadar ondan sonra herkes özgürce hareket eder isteyen adana off road grubu isteyen cukurova off road grubu yapar...saygılar duran

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

121220101890.jpg

121220101891.jpg

121220101892.jpg

121220101893.jpg

121220101894.jpg

ne halin varsa gör duran :mad: bakalım peşinde kaç kişi gelecek. bir dahada çukurova offroada ait topicleri kirletme ;) gezilerede gelme.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

121220101897.jpg

121220101900.jpg

121220101901.jpg

121220101904.jpg

121220101905.jpg

bora1071' Alıntı:
ne halin varsa gör duran :mad: bakalım peşinde kaç kişi gelecek. bir dahada çukurova offroada ait topicleri kirletme ;) gezilerede gelme.

aaa aaa ne kadar zoruna gitmiş bora bakıyorum sen kimsin vasıfın ne söylermisin herkes istedigi gibi gezide düzenler kafasına göre takılır sen giderken ben geliyordum o yollardan bilgin olsun bilenler bilir sorabilirsin herkese senin şimdi cenazen var canım ben sana yüklenmiyorum acılı gününde git acını yaşa kardeşim böyle sert cıkışlar yapmana gerek yok ayrıca benim nelere katılıp katılmıyacagımı ben bilirim tamammı canım boşver sen kendi işine bak tamam.... ;) ;)

NVR01' Alıntı:
aaa aaa ne kadar zoruna gitmiş bora bakıyorum sen kimsin vasıfın ne söylermisin herkes istedigi gibi gezide düzenler kafasına göre takılır sen giderken ben geliyordum o yollardan bilgin olsun bilenler bilir sorabilirsin herkese senin şimdi cenazen var canım ben sana yüklenmiyorum acılı gününde git acını yaşa kardeşim böyle sert cıkışlar yapmana gerek yok ayrıca benim nelere katılıp katılmıyacagımı ben bilirim tamammı canım boşver sen kendi işine bak tamam.... ;) ;)

vasfı masfı karşıtırma işine esas sen bak. benim gittiğim yollara sen gidemezsin bunuda bil.

NVR01' Alıntı:
off road grubu için topic acmadım bu seferlik ortama uyayım dedim ama ben hala adana off road grubu olarak yola devam etmek istiyorum sebebi diğer illerde herkes ayrı takılıyor bizimde kendi grubumuz olsun istiyorum eger yok dersenizde aracım cıkınca ben kendi grubumu oluşturacam bilginize bu arada amac ayrım yapmak degil sadece bizimde adana olarak kendi başımıza geziler yapıp diğer illerdeki arkadaşlarımızıda davet etmek ve davetlerine katılmaktır kimse yanlış anlamasın 2 araçta olsak kendi oluşumumuzu kuracagız istikrarlıyız bilginize sonra kimse bize neden adana off road grubu yaptınız vay bilmemne demesin bundan sonra katılacagım gezilerde cektigim resimleri aracım cıkana kadar cukurova off road grubu olarak yapacagım amac onlarada destek vermek ama söylüyorum aracım cıkana kadar ondan sonra herkes özgürce hareket eder isteyen adana off road grubu isteyen cukurova off road grubu yapar...saygılar duran

Duran Arkadaşım,
Bir elinle Navranı bir elinle de Defender ını kullanarak, istersen iki araçlık Japon Offroad grubu bile kurabilirsin. Kendi Japon Offroad grubunu kurduktan sonra da Bizim Çukurova -Adana- Tarsus-Mersin offroad grubumuzun düzenlediği gezilere katılabilirsin. Bizim kapımız herkese açık. Şu ana kadar da hiçkimse biz ayrı olalım. onlar ayrı olsun diye bir düşünceye kapılmadı. Bu tip hırslara yer verecek bir arkadaşımın olduğunuda sanmıyorum. Sonuçta dağda kaldığın zaman kimse sana hangi offroad grubusun demez. Mars offroad grubundan bile olsan sana elini uzatır.
kendi tercihin kardesim saygı duyarım.
özel ve ayrı bir grup olma ihtiyacı olan arkaşlar var ise kendi gruplarını kurabilirler. Şahsen benim bir gruba değil sağlam dostlara ihtiyacım var onu da şu an ki ekipte bulduğuma inanıyorum
herkese sevgiler

Yuce' Alıntı:
Duran Arkadaşım,
Bir elinle Navranı bir elinle de Defender ını kullanarak, istersen iki araçlık Japon Offroad grubu bile kurabilirsin. Kendi Japon Offroad grubunu kurduktan sonra da Bizim Çukurova -Adana- Tarsus-Mersin offroad grubumuzun düzenlediği gezilere katılabilirsin. Bizim kapımız herkese açık. Şu ana kadar da hiçkimse biz ayrı olalım. onlar ayrı olsun diye bir düşünceye kapılmadı. Bu tip hırslara yer verecek bir arkadaşımın olduğunuda sanmıyorum. Sonuçta dağda kaldığın zaman kimse sana hangi offroad grubusun demez. Mars offroad grubundan bile olsan sana elini uzatır.
kendi tercihin kardesim saygı duyarım.
özel ve ayrı bir grup olma ihtiyacı olan arkaşlar var ise kendi gruplarını kurabilirler. Şahsen benim bir gruba değil sağlam dostlara ihtiyacım var onu da şu an ki ekipte bulduğuma inanıyorum
herkese sevgiler

slm lar öncelikle benim kimseyle sorunum yok onu başta söyleyim kimse yanlış anlamasın bora arkadaşımız sert cıktıgı için bu cevabı verdim kusura bakılmasın sonucta hepimiz medeni insalarız ben demiyorumki yollları ayıralım kimse kimseyle geziye gitmesin dagda gördügünde kimse kimseye yardımcı olmasın ,,,demişsinizki kendi grubunu oluştur tabiki oluşturulur 2 araç 5 araç vs ama inanın amaç o değil güzel insanlarla dostluk paylaşmak o zevki hep beraber bir arada yaşamak benim korkum cukurova off road grubu olarak başlanıp işin devamının gelmesi her zaman elimizden geldigince geziler düzenlemek ortalıgı boş bırakmamak sürekli grupla irtibat halinde kalıp daha güzel geziler düzenlemek istiyorum ve bu işte üzerime düşen neyse yapmaya zaten hazırım bu grup devmlılık getirecekmi onu bilmek istiyorum şimdi gruba tam gaz destek verilir sonra katılım olmaz veya grup pasif hale gelmesinden korkuyorum çünkü zamanında yaşandı bunlar hamdi abide iyi bilir gezi yapalım dedikmi insanlar kaçıyordu bende iş ona dönmesin diye kendim bizzat bi oluşum istedim amacım bu kimseyi kırmak veya üzmek değildir ,,bora bana sert cıktı bende ona gereken cevabı verdim ben bu işe cocukluktan beri giderim bora demişsinki benim gittiğim yerlere sen gidemezsin inan senin gittigin yerleri ben yayan cıkıyordum bunuda bilesin ya boşver laf dalaşı bizlere yakışmaz dedim ya medeni 2 insanız gerek yok ayıptır,,siz bu grup 5 sene sonra bu şekilde yürüyecekmi veya daha damı güzel olacak onu söyleyin eger öyleyse ben herşeye varım o zaman yaşasın cukurova off road derim...saygılar duran

Birazda Benden

feke NATA+kosk cukoff 091.jpg

feke NATA+kosk cukoff 090.jpg

feke NATA+kosk cukoff 089.jpg

bunlarda benden

W0E5O.jpg

123G6.jpg

MBFX7.jpg

fKnvm.jpg

ap4B5.jpg

fotolara devam edelim

feke NATA+kosk cukoff 079.jpg

feke NATA+kosk cukoff 078.jpg

feke NATA+kosk cukoff 076.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,082
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri