mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 27 Mar 2012 #26 Saim; bana göndermiş oldugun fotograflardan ardışık olup yüklemeye gerek duymadıgım 3-4 foto harici digerlerini yükledim. Yüklemede sorun görmedim.. servis saglayıcında sorun olmasın..başka bilgisayardan da dene bundan sonra... Bu vesileyle bir Tarsuslu olarak eshabı-keyf manzarası eşliginde eski günleri yad etmiş oldum..
Saim; bana göndermiş oldugun fotograflardan ardışık olup yüklemeye gerek duymadıgım 3-4 foto harici digerlerini yükledim. Yüklemede sorun görmedim.. servis saglayıcında sorun olmasın..başka bilgisayardan da dene bundan sonra... Bu vesileyle bir Tarsuslu olarak eshabı-keyf manzarası eşliginde eski günleri yad etmiş oldum..
reis33 Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 27 Mar 2012 #27 İsmail bey çok teşekkürler.ellerinize sağlık.
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 27 May 2012 #28 güzel bir gün olmuş katılan arkadaşlara selamlar
gazi sezer www.meroff.com Mesajlar 448 Tepkime Puanı 0 Yer Mersin Web www.meroff.com 17 Ağu 2012 #29 Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Buluşması Görselleri (25 Mart 2012) Herkese selam , Güzel bol çamurlu bir gün olmuş...
Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Buluşması Görselleri (25 Mart 2012) Herkese selam , Güzel bol çamurlu bir gün olmuş...