ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 31 Eki 2010 #17 Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları Fotolar bu kadar mı? Güzel ve anlamlı bir etkinlik....Seneye birlikte olmak dileği ile...
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları Fotolar bu kadar mı? Güzel ve anlamlı bir etkinlik....Seneye birlikte olmak dileği ile...
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 31 Eki 2010 #18 Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları güzel bir etkinlik olmuş, katılanları tebrik ediyorum.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları güzel bir etkinlik olmuş, katılanları tebrik ediyorum.
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 31 Eki 2010 #19 Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları birkaç resimde ben ekleyim
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 4 Kas 2010 #20 Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları Çok güzel bir gün paylaştık hepbirlikte, katılan tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler ediyorum.. Özgür, Erhan fotoğraflar için sizlere bir kere daha teşekkürler çok güzel kareler olmuş, ellerinize sağlık.. Ben de de var bir kaç kare yarın yüklemeye çalışacağım ..
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji Ankara Fotoğrafları Çok güzel bir gün paylaştık hepbirlikte, katılan tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler ediyorum.. Özgür, Erhan fotoğraflar için sizlere bir kere daha teşekkürler çok güzel kareler olmuş, ellerinize sağlık.. Ben de de var bir kaç kare yarın yüklemeye çalışacağım ..