DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feykirs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,074

feykirs

Yeni Üye
MERHABA ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE FORMUNUZA YENİ ÜYE OLDUM HERKEZE SELAMLAR.

MERSİNDE YAŞIYORUM VE BABAM EMEKLİ OLDUKTAN SONRA ÇİFTÇİLİKLE UĞRAŞMAYA BAŞLADI
MALUM KÖY YOLLARI BOZUK BENİM KENDİ ARACIM FİAT GRANDE PUNTO BABAMDA DAYANIKLILIĞINDAN
DOLAYI TOROS KULLANIYOR AMA ARTIK ADAMIN CANINA TAK ETTİ :D

DİĞER KONULARI AZ ÇOK OKUDUM DACİA KULLANMAYIPTA DUSTERDAN JEEP CHEROKE PERFORMANSI
BEKLEYEN ARKADAŞLAR KONULARI BALTALADIĞI İÇİN PEK BİŞE ANLAMADIM.

ŞİMDİ BEN BABAMA DUSTER ALDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM HEM ALTI YÜKSEK HEM RENO MOTORU VAR
BAĞ BAHÇE GEZECEK İŞTE ADAM AMA MERAK ETTİĞİM KONULAR YAKIT TÜKETİMİ VE DAYANIKLILIK
FREN MESAFESİYMİŞ ARABAYA BİNERKEN PAÇAMIZ KİRLENİYOMUŞ BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL :D

BANA YARDIMCI OLURSANIZ KISMETSE YENİ BİR ÜYEYİ VE DACİA DUSTER SAHİBİNİ ARANIZA KABUL ETMİŞ OLACAKSINIZ

Etiketler
Ynt: DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Öncelikle hoş geldin arkadaş.. Ben Duster kullanıcısı değilim, onlar çok daha doğru ve yerinde bilgiler verecektir. Ama bir süredir buradayım, okuduklarımdan ve izlenimlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim: Duster tam size göre..Bence hem bağ-bahçede hem de şehir içinde kullanılacak bir araç olarak daha iyisi düşünülemez..

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BUNUN İÇİNDE ZİRAİ İLAÇTA TAŞINACAK AKŞAM GEZMEYEDE GİDİLECEK EN AZINDAN İÇİN ACIMAZ ARABA YIPRANACAK DİYE Kİ BENCE MUHTEŞEM BİR TASARIMI VAR. TEK ENDİŞEM BABAMIN AKLINDA YOKTU BÖYLE Bİ ARABA BEN GİRDİM AKLINA ALIRDA PİŞMAN OLURSA BEN OLACAM SORUMLUSU .D

Hoşgeldin muhterem

Yakıt tüketimi: Şehiriçi 100 km de 7 litre (4x4'ün) Diğeri de 6 civarı.
Ş. dışı (asfalt, otoban vs.) 6 litre (4x4'ü) diğeri ise 5 lere iniyor.

Dayanıklılığa gelince; şimdiye kadar bir dökülme belirtisi yok (35 bin oldu. Bir sürü dağ taş gezdim)

Babanın işine göre düşününce, Duster uygundur ve pişman olmazsın.

merabalar iyi günler hayırlı cumalar
bence dacıa duster 2012 de de oldugu gibi gene 2013 dede aynı iç dizay ı kullancak sanırsam göze görünmeyen ufak değişikler yapıcak reklam yapıyorr sadece ama değişen bişi yok biraz bence ön konsolu değiştirse satışları dahada artarr yakıt yönüyle tam bir cimri bir araba kolay gelsin iyi günler...

Hoşgeldin aramıza :smiley:

Öncelikle durumlarımız aynı sayılır, okurken acaba ben mi açtım bu konuyu diye düşündüm :smiley: Babam av meraklısı, emekli, tarımla uğraşıyor. Daha önce broadway vardı babamda. 17 sene kullandığı arabasını değiştirmesi kolay olmadı, kanına girdim 2. el bakarken Renault bayisinde tesadüf eseri gördük. Ben dustera, o fiyatından dolayı stepwayle ilgilendi. Bayideki araç full 4X4 olduğu için istemedi ama başlangıç fiyatını ve özellikle fabrika çıkışlı TÜPLÜ olması sebebiyle hoşuna gitti ve tam 1 ay önce aldık. Şimdi ağzı kulaklarında :smiley:

Demem o ki, hem şehir içinde benim işime yarıyor hem de bağda, bahçede, arazide babamın işine yarıyor. Tüplü olmasıda emekliler için her zaman daha önemli :smiley: Eğer yılda 5000 km yada daha fazlasını yapıyorsanız tabiki dizel öneririm..

FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM PAZAR GÜNÜ BAYİ YE GİTTİK BAĞAJI KÜÇÜK BULDU BABAM :D DACİA LOGAN ÇOK HOŞUNA GİTTİ ŞİMDİ ONDAN VAZGEÇİRMEM GEREKECEK SANIRIM :smiley:

feykirs' Alıntı:
FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM PAZAR GÜNÜ BAYİ YE GİTTİK BAĞAJI KÜÇÜK BULDU BABAM :D DACİA LOGAN ÇOK HOŞUNA GİTTİ ŞİMDİ ONDAN VAZGEÇİRMEM GEREKECEK SANIRIM :smiley:

MCV lazım babanıza...

Arkadaşım Merhaba;

Bu forumda Neden Duster diye bir başlık var öncelikle on u muhakkak oku derim. Vergi, Yakıt , Servis , Parça avantajlarını düşünürsen Duster ın bu sınıfta doğru bir seçim olduğunu anlayacaksın . Bende 110 bg 4x4 var Esp ve Asr li son derece memnunum hem şehir içinde hemde dağda beklediklerimi bana veriyor görüntü olarakta çok hoşuma gidiyor. Şimdi yeni modellerinde hele birde zeytin yeşili bir renk koymuşlar off diyorum muhakkak görmelisin

dacia logan dizel de uygun arabadır. altı yüksek, iç hacmi geniş ve dusterdan yakıt bakımından daha cimridir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR