Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,291

eray78

Kamp I
Yer
KARABÜK
merabalar arkadaşlar hem şehirde hem arazide bine bilceğim bir arazi aracı ararken Duster çıktı karşıma acaba 2013 deki dusterler nasıl olcak? herhangibi değişiklik olcak mı? ilk arabamı dacıa duster olarak düşünüyorum ama aklım çok çelişkide kalıyorr ne yapmalıyım almalımıyım almamalımıyım Safranboludan selamlar...

Etiketler
Ynt: Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

eeee birde bu eğlence paketi nedir neler yapılıyor yaptıran kişiler foto ata bilirmi öğlen arası gidip bakıcam dacıa bayine bakalım onların bilgisi nasıll nasıl ama burdaki bilgiler daha sağlam sonuç da herkes de var bi dacıa duser herkese kazasız belasız günlerr tekrardan :smiley:

eray78' Alıntı:
merabalar arkadaşlar ...... acaba 2013 deki dusterler nasıl olcak? herhangibi değişiklik olcak mı? ...... ne yapmalıyım almalımıyım almamalımıyım .

Meraba muhterem. Hoşgeldin sefalar getirdin.

Sorun zor bir soru. 2013'deki Dusterlar muhtemelen piyasaya çıkmıştır. Eskiden ağustosta başlardı bir üst model. Sonra bi değişiklik oldu ama neydi bilmiyorum.

Şayet 2013 model Duster henüz imal edilmediyse, "nasıl olacak" sorusunun en net cevabını Dacia genel müdürlüğü verebilir. Ona sormanı öneririm. ;D

Alıp almama sorusu ise daha da zor bir soru. En iyisi kalbinin sesini dinle. :D

Safranbolu'ya selamlar. 8) 8) 8)

Açıkçası ben de bu konuyu merak ediyorum. Dacia'ya sorsak satışların etkilenmemesi için yok derler.

Duster Yeni kasa/İç tasarım gelecek olabilir. Rusya'da satılan modelinin dışı aynı, iç tasarımı daha farklı.

http://www.renault.ru/renault-range/range-page-vp/duster/duster/media-gallery/

Bir de D-Cross var. Duster'a çok benziyor. Brezilyada Renault Armasıyla bunu satıyor.

http://www.ensonhaber.com/dusterin-ikizi-renault-d-cross-2012-10-24.html

Öztürk FX' Alıntı:
D Crosss Konsept bir araç...üretimi yok...Belki önümüzdeki yıllarda üretilir...

Ben satıyor diye anlamışım. Renault genel satışından bahsediyormuş. Şu bir gerçek ki Duster kendini yenileme zamanı geldi.

olgun bey ilk öcelikle safranbolu dan tekrar selamlar Dacıa dusterler türkiye piyasasına çok iyi yerleşti vede güzel bir dış görünüm var boş zamanlarımda genelde dağ bayır çıkarız vede her türlü kullan dağda baırda şeirde her yerde kullan bir defa kullandım sadece içime sinmeyen tek konu iç konsolu konsolu birazdaha güzelleştirseler süper olcak düşünmeden alırım hemen de ama bakıyorum her yeni model aynı umarım 2013 yılında şaşırtır bizi DACIA genel müdürlük e mail attım ama ilgilenen yok :smiley: napalım artıkk bekleyecez tek özelliği yakıt yönünden cimri olması :smiley:

İyi günler olgun beyy yorumunuz için teşkkür ederim...

Merhaba;
Bir habere göre 2013 yılı 2. yarısında makyajlı kasa geliyormuş.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın verdiği bilgiye göre, yeni Dacia Sandero ve Stepway modelleri bugün itibarıyla satışta olacak. Yeni Renault Symbol Ocak 2013'te, Clio Sport Tourer ve Clio RS Şubat’ta, yeni Kangoo, yeni Scenic, Dacia Dokker ve Lodgy ilk yarıda, elektrikli Renault ZOE, makyajlı Latitude, yeni Megane ve makyajlı Dacia Duster ikinci yarıda piyasaya sunulacak.

http://haber.gazetevatan.com/yeni-model-bombardimani/496883/44

Habere inanamadım bir daha okudum :smiley: Eminim benim gibi uzun süredir bu haberi bekleyen çok kişi var. Makyajlanma haberini değişik sitelerde duyuyorduk ama yetkili bir ağızdan daha önce duymamıştık. Paylaşım için teşekkürler.

kry34kry' Alıntı:
Merhaba;

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın verdiği bilgiye göre, yeni Dacia Sandero ve Stepway modelleri bugün itibarıyla satışta olacak. Yeni Renault Symbol Ocak 2013'te, Clio Sport Tourer ve Clio RS Şubat’ta, yeni Kangoo, yeni Scenic, Dacia Dokker ve Lodgy ilk yarıda, elektrikli Renault ZOE, makyajlı Latitude, yeni Megane ve makyajlı Dacia Duster ikinci yarıda piyasaya sunulacak.

Şu bizim linea satıp duster alma işini temmuza ertelesek yoksa . arba 6 ayda eski kasa olmasın :-\ :-\ :-\

kry34kry' Alıntı:
Merhaba;

böylemi olur acaba...
http://www.autobild.de/artikel/dacia-duster-facelift-3726297.html

1.2 motorl benzinli turbo lu 115 beygirlik versiyonun olacağıda söyleniyor ama türkiyeye gelirmiki

Dacia bayii ile konuştum...

Duster satışlarını arttırmak için...bir takım değişiklikler yapılacakmış...Bunlar ne tür değişiklikler bilmiyor...müşteri talepleri dikkate alınacakmış...

Avrupada düşen satışlar...Model üzerinde yapılacak olan değişikliklerle aşılacakmış...

Şahsi görüşüm...

Bu aracın fiyatı düşük tutulduğu sürece...Bir takım teknik özellikler yine eksik kalacaktır...Günümüzde müşteri portföyleri satış firmaları tarafından tutulmaktadır...

Bunlar ne kadar gerçekçidir bilmiyorum fakat bildiğim tek şey...Ekonomik olarak satılan tüm araçlar...garanti şartları bittiği andan itibaren servis bakım hizmetlerini sanayiiden almaktadır...Bu sebeple servisler 20000-40000 bakımlarını yüksek ücretle yapmaktadır..

Kısacası bu araca aynı lansmanda olan diğer araçlar gibi konfor verilirse...satışları artar...şuan bu aracı sadece belli bir kesim almakta...orta vadede bu kesimde bir doyum noktasına ulaşacaktır...el mahkum dediklerimi yapacaklar...

Bu tip ve bu konforla...Duster ları servise bekleyenler hayal kurarlar...Buna bende dahilim bu aracı garantisi bittiği an servise götürmem.

Diğer aracım olan VW ni...7 yıl boyunca ...Servisten başka hiç bir yere götürmedim...Çünkü çok kaliteli ve konforlu bir araçtı...

Eldeki Duster ve Stepway le devam...Sadece işimi görüyor...Oysa ben heryer onla gitmek isterdim...uzun yolda beni çok yoruyor..rahat edemiyorum...vsvsvs

Öztürk FX' Alıntı:
Dacia bayii ile konuştum...

Duster satışlarını arttırmak için...bir takım değişiklikler yapılacakmış...Bunlar ne tür değişiklikler bilmiyor...müşteri talepleri dikkate alınacakmış...

Avrupada düşen satışlar...Model üzerinde yapılacak olan değişikliklerle aşılacakmış...

Şahsi görüşüm...

Bu aracın fiyatı düşük tutulduğu sürece...Bir takım teknik özellikler yine eksik kalacaktır...Günümüzde müşteri portföyleri satış firmaları tarafından tutulmaktadır...

Bunlar ne kadar gerçekçidir bilmiyorum fakat bildiğim tek şey...Ekonomik olarak satılan tüm araçlar...garanti şartları bittiği andan itibaren servis bakım hizmetlerini sanayiiden almaktadır...Bu sebeple servisler 20000-40000 bakımlarını yüksek ücretle yapmaktadır..

Kısacası bu araca aynı lansmanda olan diğer araçlar gibi konfor verilirse...satışları artar...şuan bu aracı sadece belli bir kesim almakta...orta vadede bu kesimde bir doyum noktasına ulaşacaktır...el mahkum dediklerimi yapacaklar...

Bu tip ve bu konforla...Duster ları servise bekleyenler hayal kurarlar...Buna bende dahilim bu aracı garantisi bittiği an servise götürmem.

Diğer aracım olan VW ni...7 yıl boyunca ...Servisten başka hiç bir yere götürmedim...Çünkü çok kaliteli ve konforlu bir araçtı...

Eldeki Duster ve Stepway le devam...Sadece işimi görüyor...Oysa ben heryer onla gitmek isterdim...uzun yolda beni çok yoruyor..rahat edemiyorum...vsvsvs

Almayın Beyefendi o zaman....! Duster ve stepwayı satıp o muhteşem ötesi kaliteli,konforlu ve prestijli wv araçlara binin sizde....

Bizide gariban işi, tipsiz ve konforsuz, sıradan vatandaşların bindiği araçlarımızla baş başa bırakın ne olurrrr...!!!!!!!

Hassey' Alıntı:
Almayın Beyefendi o zaman....! Duster ve stepwayı satıp o muhteşem ötesi kaliteli,konforlu ve prestijli wv araçlara binin sizde....

Bizide gariban işi, tipsiz ve konforsuz, sıradan vatandaşların bindiği araçlarımızla baş başa bırakın ne olurrrr...!!!!!!!

Al işte aynı tipler...

Duster tapılacak araba....

Hiç bir eksiği yok...

Git kardeşim bana bulaşma...yazıyı gözünle oku...yukarıda yazan bir tesbit...

Dacia Duster kendi lansmanında çok ucuz...Fakat şuan satılan araç pahalı ve kalitesiz...

Anlayış zorluğu yaşıyor olabilirsin...

Tane tane yazıyorum bak...

4x4 araç lansmanına göre çok ucuz bir araç...sunduğu konfor ve özelliklerine göre ise...çok pahalı bir araç...

Anladıysan sorun yok..anlamadıysan hiç cevap yazma...seninle uğraşamam...benim görüşüm bu...

Öztürk FX' Alıntı:
Al işte aynı tipler...

Duster tapılacak araba....

Hiç bir eksiği yok...

Git kardeşim bana bulaşma...yazıyı gözünle oku...yukarıda yazan bir tesbit...

Dacia Duster kendi lansmanında çok ucuz...Fakat şuan satılan araç pahalı ve kalitesiz...

Anlayış zorluğu yaşıyor olabilirsin...

Tane tane yazıyorum bak...

4x4 araç lansmanına göre çok ucuz bir araç...sunduğu konfor ve özelliklerine göre ise...çok pahalı bir araç...

Anladıysan sorun yok..anlamadıysan hiç cevap yazma...seninle uğraşamam...benim görüşüm bu...

Seninle farklı dünyaların insanlarıyız.....Seni anlamam imkansız...

Ben gariban,sıradan vatandaş....!

Sense vw gibi ultra lüks araçlara binen mutlu azınlığa ait doğuştan şanslı gruptansın..Her ne kadar bu aralar Duster ve stepway gibi karizma yoksunu araçlara binme talihsizliğiyle karşı karşıya kaldıysan da umarım en kısa zamanda bu utançtan kurtulursun... Anlayacağın senin deyiminle aynı lansmanda değiliz...!!!!!!!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.