DACİA DUSTER 4X2 SES VE ISI İZOLASYONU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,636

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
ORJİNAL TABAN SACI

lhl96.jpg

YAPIŞKANLI ZİFTLİ KEÇE

lhl9p.jpg

lhlb4.jpg

ALUMİNYUM ZİFTLİ KEÇE VE SES EMİCİ SÜNGER

lhlbc.jpg

lhlbp.jpg

KAPI İÇİ ORJİNAL HALİ

lhlbu.jpg

KAPI İÇİ ALUMİNYUM ZİFTLİ KEÇE

lhlc2.jpg

KAPI DÖŞEME İÇİ SES EMİCİ SÜNGER

lhlc9.jpg

Etiketler

Ynt: DACİA DUSTER 4X2 SES VE ISI İZOLASYONU

bu işlemle ilgili bilgi alabilirmiyiz
nerde yaptırabiliyoruz, maliyeti ne kadar?

böyle izalasyon uygulamasının maliyeti nedir acaba

Yalitim öncesi telefonumdaki ses olcum uygulamasiyla 100 km hizda 5. viteste 60 db ses ölcmustum.
Bugun ayni yolda ayni sartlarda 58 db olctum.
Yalitim faydali ama biseyler daha yapmali.
Ben tavan direklerine ses emici sunger ve on davlumbaz plastigi icine kaucuk kopugu distan putur uygulucam.

youngsun' Alıntı:
Yalitim öncesi telefonumdaki ses olcum uygulamasiyla 100 km hizda 5. viteste 60 db ses ölcmustum.
Ben tavan direklerine ses emici sunger ve on davlumbaz plastigi icine kaucuk kopugu distan putur uygulucam.
Güray hocam bazı arabaların özellikle arka çamurluklarında halıya benzer kaplama oluyor bizim araçlara uygulanmazmı o araştıran varmı bu konuyu arka çamurlukların çoğu kısmı direk saç öyle bişey yapılırsa ses büyük ölçüde gider diye düşünüyorum

youngsun' Alıntı:
[/quote
Güray hocam iyi akşamlar.bundan 2-3 sene önce kaportacı arkadaşlar golf teki rüzgar sesini için kesmek kapı fitillerinin içine 5 -6 mm çapında şeffaf plastik hortum geçiriyorlardı. bana mantıklı geldi.denemek lazım. birde 4x4 lerle 4x2 lerin fitilleri biraz farklı 4x4 lerde çamur ve su girmesin diye ilave fitiller var.kanımca 4x4 ler biraz daha az rüzgar sesi alıyor.benim araç 110-120km den sonra biraz ses yapıyor oda okadar rahatsız edici değil. yeğenimde 2011model 105 lik full yeni doblo var benimkinden çok daha fazla rüzgar sesi alıyor ..saygılarmla....

Dusterlarda ici dolgulu kaucuk lastik var fitillerde. Ek yerini acinca gorunuyor.
Tavan direklerine ses emici sunger kullanicam adopan diyolar.
On camurluk plastigini sokucem ic kismina ses emici kauxuk kopugu kullanixm icli díslı putur aticam.
Yakinda resimleri paylasirim.

youngsun' Alıntı:
Dusterlarda ici dolgulu kaucuk lastik var fitillerde. Ek yerini acinca gorunuyor.
On camurluk plastigini sokucem ic kismina ses emici kauxuk kopugu kullanixm icli díslı putur aticam.

güray hocam pütür işini bende baya niyetliiydim ama su kanalları tıkanıyor su alıyor gibi şikayetler vardı..dikkatli yapmak lazım..

youngsun' Alıntı:
8 OCAK 2013 de aldım 6300 kmde 100 tl ye 290-300 km yaptım en son sanki biraz düşmeye başladı gibi.istanbul şehiriçi tamamen.gerçi hava sıcaklığıda etkiliyor biraz..

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95553.20#ixzz2PVQcmSYw

Ynt: Dacia Duster 4x2 Ses Ve Isı İzolasyonu

Tüm bu uygulamalarla fark oluyo. Benim araca yalitim olarak baya biseyler yapildi.
Adlinda imkan olss ayni yolfa ayni hizda desibel olcumuz uapabilsek bi tane stock aracla.

Ynt: Dacia Duster 4x2 Ses Ve Isı İzolasyonu

Güray hocam benim iş biraz yarı açık cezaevi tarzı bir iş o yüzden ayrılamıyorum bulunduğum yerden haftasonuda dahil ,sen gelebilirsen herhangi birgün benimkiyle karşılaştırırız istersen tabi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR