<div class="bbWrapper"><b>Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi</b><br />
<br />
Serkanefe,kahraman, buraya her damlayana laf anlatmaya kalkarsak, işimiz var demektir. Yormayın parmaklarınızı. Boşverin, alan alır almayan almaz.<br />
<br />
Bir deneyimimi anlatayım, anlayan anlar...<br />
<br />
Pazar günü birkaç saatlik boş zamanım oldu. Çıktım kırlara bayırlara. Baktım yol bitti ama tarla var; hilafsız 10 cm. ot. Düz de görünüyor. Daldım tarlaya, bakalım Duster ne yapacak diye. Birkaç adım gitti, sonra gitmemeye başladı. (Meğerse arabalar çimde/otta patinaj yaparmış, hiç denemiştim). Hemen 4 WD aldım, 1. vites 1000 devir, motoru yormadan, patinaf yapmadan, balatayı sıyırmadan tarlada gezdim, gezdim, boydan boya geçtim, bir bozuk yol bulup oradan on-roada geçtim. <br />
<br />
Yetmez mi? <br />
<br />
Valla bana yeter.<br />
<br />
5 yıldızlı karne isteyenler, taştan taşa, tümsekten tümseğe gezmeyi arzu edenler almasın. ( Biryeri mutlaka kırılır.) 15-20 sene sonra nolcek bu Duster'ın hali diye kaygı edenler de almasın. 15 yıl sonra Duster'a ne olursa olsun, çok mu umurumda. ( Araba kolleksiyonu mu yapacaz yav) Üç-beş sene binerim; çok mu kötü çıktı, 45'e aldığımı 25'e satarım; 20 bin TL'yi de bindiğime sayarım. <br />
<br />
Ben riski severim. Riski sevmeyenler de almasın. ;D</div>