Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,846
Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Bilgilendirme için teşekkürler,hakikaten bu bagaja sığmayacak bir şey yok gibi.

Etiketler

Arkadaşlar öncelikle merhaba..önümüzdeki bir iki ay içerisinde 4x4 dizel duster almak istiyorum. Amacım şehir içi iş gitmekle birlikte asıl, hafta sonları gecelemeli orman kampı yapmak. Çadır imkanı olmakla birlikte araç içinde 2 kişi kalmak istiyorum. İncelediğim dusterlarda arka koltuk yatınca, yaklaşık 10 cm gibi bagaj tabanından yükseklik yapıyor ve yatmak mümkün değil. Bu sorunu arkadaşlar nasıl çözdüler? zorlu hava koşullarında araç içinde uytu tulumu ile rahat yatmak için ne tür çözümler var? Teşekkürler..

mimar_ankara' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle merhaba..önümüzdeki bir iki ay içerisinde 4x4 dizel duster almak istiyorum. Amacım şehir içi iş gitmekle birlikte asıl, hafta sonları gecelemeli orman kampı yapmak. Çadır imkanı olmakla birlikte araç içinde 2 kişi kalmak istiyorum. İncelediğim dusterlarda arka koltuk yatınca, yaklaşık 10 cm gibi bagaj tabanından yükseklik yapıyor ve yatmak mümkün değil. Bu sorunu arkadaşlar nasıl çözdüler? zorlu hava koşullarında araç içinde uytu tulumu ile rahat yatmak için ne tür çözümler var? Teşekkürler..

4x4 Duster'larda arka koltuklar yatınca bagaj ile aynı seviye gelmektedir. Battaniye ve üzerine uyku tulumu ile iki kişi rahatlıkla yatabilir. Bahsettiğiniz 10cm fark olayı 4x2 modellerde olabilir. Çünkü onların bagajları daha derindir. Koltukları yatırınca da aynı seviyede olmamaktadır. Resimlere baktığınızda bunu görebilirsiniz. Şu Legolu resimlerde rahatlıkla gözüküyor

ümit bey, teşekkür ederim beni rahatlattınız..4x4 leri inceleyeceğim..duster alma fikrim kesinleşti..))

SERKANEFE' Alıntı:
varsa nerden alabiliriz ? 4x2'lerin ki uyuyor mu bizlere acaba ?

Ben linktekini aldım, uydu. 4x4 ve 4x2 bagaj havuzu aynıymış.
http://urun.gittigidiyor.com/ModaCar-M-Flex-SIYAH-Dacia-Duster-Bagaj-Havuzu-8_W0QQidZZ39224983

cem.321' Alıntı:
Ben linktekini aldım, uydu. 4x4 ve 4x2 bagaj havuzu aynıymış.
http://urun.gittigidiyor.com/ModaCar-M-Flex-SIYAH-Dacia-Duster-Bagaj-Havuzu-8_W0QQidZZ39224983

çok teşekkürler kardeşim,saolasın..

cem kardeşim zahmet olmazsa birara fotoğraf eklersen çok güzel olur ;)

ttn' Alıntı:
cem kardeşim zahmet olmazsa birara fotoğraf eklersen çok güzel olur ;)

Sayın genç arkadaşlarım,

Bagaj havuz resimleri ekleyebildiysem ekte. Acaba bu havuz nemi hapsederek bagaj altında paslanmaya neden olur mu diye düşünüyorum. Arada sicak havalarda çıkarıp nemi buharlaştırmak gerekebilir. Özellikle yedek lastiği çıkarıp patlak ve ıslak olan lastiği yedek lastik bölmesine koymak zorunda kalınırsa.

Sevgiler, saygılar
Cem[attachment=1][attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

19052011011.jpg

19052011012.jpg

19052011013.jpg

19052011014.jpg

ilk iki resimde aracınızın vuruk kısmı gözüküyor iyi olmamış, yaptırılmak istense ne kadar isterler acaba ?

SERKANEFE' Alıntı:
ilk iki resimde aracınızın vuruk kısmı gözüküyor iyi olmamış, yaptırılmak istense ne kadar isterler acaba ?

Yanlışlıkla koyduğum resimdi Çıkarttım. Oğlum ilk gün bir şekilde dokundurmuş bir yere. Pazartesi yaptıracağım. Bir servis tam çamurluk boyası yapılacak ve 300tl+kdv dedi. Bir başka servis yarım boya ve 150tl civarında dedi. Ben ikinciye yaptıracağım. Usta işin ehli gibi gözüktü.

cem.321' Alıntı:
Yanlışlıkla koyduğum resimdi Çıkarttım. Oğlum ilk gün bir şekilde dokundurmuş bir yere. Pazartesi yaptıracağım. Bir servis tam çamurluk boyası yapılacak ve 300tl+kdv dedi. Bir başka servis yarım boya ve 150tl civarında dedi. Ben ikinciye yaptıracağım. Usta işin ehli gibi gözüktü.

bende de bi kaç çizik var onları rutüşlemem lazım o yüzden sordum.. Birşet daha söyliyim, bu işleri reno 'nun bazı servisleride yapıyor bilginize..

Cem bey resimler için teşekkürler,bende almaya karar verdim..

ttn' Alıntı:
Cem bey resimler için teşekkürler,bende almaya karar verdim..
Rica ederim. Resimleri çekerken farkettim,kısa sürede bir alay pislik toplanmış. Temizlemek çok kolay oldu. Ancak arada altındaki nemi kontrol etmek ve havalandırmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR