mimar_ankara' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle merhaba..önümüzdeki bir iki ay içerisinde 4x4 dizel duster almak istiyorum. Amacım şehir içi iş gitmekle birlikte asıl, hafta sonları gecelemeli orman kampı yapmak. Çadır imkanı olmakla birlikte araç içinde 2 kişi kalmak istiyorum. İncelediğim dusterlarda arka koltuk yatınca, yaklaşık 10 cm gibi bagaj tabanından yükseklik yapıyor ve yatmak mümkün değil. Bu sorunu arkadaşlar nasıl çözdüler? zorlu hava koşullarında araç içinde uytu tulumu ile rahat yatmak için ne tür çözümler var? Teşekkürler..
ttn' Alıntı:arkadaşlar 4x4 için bagaj havuzu kullanan varmı?
SERKANEFE' Alıntı:varsa nerden alabiliriz ? 4x2'lerin ki uyuyor mu bizlere acaba ?
cem.321' Alıntı:Ben linktekini aldım, uydu. 4x4 ve 4x2 bagaj havuzu aynıymış.
http://urun.gittigidiyor.com/ModaCar-M-Flex-SIYAH-Dacia-Duster-Bagaj-Havuzu-8_W0QQidZZ39224983
ttn' Alıntı:cem kardeşim zahmet olmazsa birara fotoğraf eklersen çok güzel olur![]()
SERKANEFE' Alıntı:ilk iki resimde aracınızın vuruk kısmı gözüküyor iyi olmamış, yaptırılmak istense ne kadar isterler acaba ?
cem.321' Alıntı:Yanlışlıkla koyduğum resimdi Çıkarttım. Oğlum ilk gün bir şekilde dokundurmuş bir yere. Pazartesi yaptıracağım. Bir servis tam çamurluk boyası yapılacak ve 300tl+kdv dedi. Bir başka servis yarım boya ve 150tl civarında dedi. Ben ikinciye yaptıracağım. Usta işin ehli gibi gözüktü.
Renault servisi ikisi de.SERKANEFE' Alıntı:bende de bi kaç çizik var onları rutüşlemem lazım o yüzden sordum.. Birşet daha söyliyim, bu işleri reno 'nun bazı servisleride yapıyor bilginize..
Rica ederim. Resimleri çekerken farkettim,kısa sürede bir alay pislik toplanmış. Temizlemek çok kolay oldu. Ancak arada altındaki nemi kontrol etmek ve havalandırmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.ttn' Alıntı:Cem bey resimler için teşekkürler,bende almaya karar verdim..