"..bilgi güncellemesini ben önermiştim. diferansiyel kilitleri hakkında ki tüm öğrendiğim şeyleri yine bu forum sayesinde öğrendim. bilmezken de, burda ki kimseye bilmişlik taslamadım. sordum, öğrendim. kendi aracımda ne gibi bir aktarma organı var, nasıl çalışır dedim. cevabı geldi, öğrendim. "
Şahsen çekiş sistemleri ile ilgili bilgi sorunum yok; be de birçok kaynaktan -bu site ve diğer kaynaklar- öğrendim ve neyin ne olduğuna dair kendime yetecek bilgim var. Bilgilenme konusundan sizlere katılırım.
Sayın monwalkwer, sizin yazdığınız yazıyı da hatırlıyorum, gayet güzeldi.... Hatırlarsanız kimse sizinle alay etmemişti verdiğiniz güzel bilgiler dolayısıyla. Ben sizin yazınızdan da birşeyler öğrendim.
Ancak herkes için geçerli olması gerektiğini düşündüğüm şey şu: Yanlış görülen bir beyan varsa, uygun olan, bu beyanın yanlışlığına işaret edilmesi daha uygun olur, alaycı üslup değil.
Hele kendisi hiçbir konuda bilgi vermeyen Ali bey'in alaycı üslubu daha da nahoştur. Ali Bey, kendinizce mesaj yazıp duruyorsunuz; dilerseniz şöyle bir bakın, nerede kime teknik bilgi vermişsiniz? Ne hikmetse ben hiç rastlayamadım. Sadece kendinizce kafa bulmaktasınız. Bu size başkasına karşı alaycı üslup kullanma hakkı verir mi?