Dacia - Duster Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vethek37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,470
Ynt: Dacia - Duster Fiyatları

Aynen öyle süleymen kaptan zevk meselesi.
geçen sene 4,000 tl verip salona samsung tv aldım,daha 4 kere oturup seyretmemişimdir.
biz türk milleti olarak kullanmadığımız özelliklere para vermeye meraklıyız.hadi almışken o su olsun busu olsun diye :smiley: :smiley:

Etiketler

Ben araç alırken 3 yıl sonra nasıl satarım diye düşünürüm 2012 model şuan 42 bin km de ,150 bin km yaptıktan sonra aracın 4#4 olması pek fark etmez aracın estetiği önemli diye düşünerek 4#2 nin en dolusunu ve piyasada herkeste olan ama farklı olanı aldım 90 hp sıyah 4 aırbag look paket derı dıreksıyon vıtes topuzu olan modeli almıştım, 9 ay öncesine kadar özel çalışan dağ bayır dolaşan veteriner hekimdim,7 ay dusterı sahada kullandım 4#4 de ihtiyacım olmadı benim aracın şuanki fiyatı 47 bin tl kenwood teyp plastik kaplama 3 bin tl aksesuar var üzerinde araç oldu 50 bin tl ben 38 bine satarsam benim için iyi fiyat,ama eminim 2014 mayıs ayında bu 38 bin 42 bine çıkar,2013 modellere 5000 kmde 47 bin tl istiyorlar.

Kıymetli forum halkımız; biliyoruz ki 4x4 bir tercih, bir amaç işi. Bozuk yol koşullarında bir nevi garantör/güvence gibi. Böyle yollara girmezseniz, 4x4 e hiç ihtiyacınız olmaz. Ama girseniz de "bir kez takılıp kalırsam napalım, zorluğuna katlanırım" diyorsanız yine 4x4 e ihtiyaç duymazsınız. Bu fani dünyada çok tedbirli olmak da mümkün. ???

Bir gün bir kar yağar veya buz olur; herkes olduğu yerde kalırken 4x4 olanlar çekip gider.... Haaa, ben bu durumlara düşmem derseniz, yine 4x4 e ihtiyaç yok.

Profesyonel offroadcılar dışındaki bizler için (ki bizler piknikçiyiz... ;D ilgilisi, anladın sen onu ;D) 4x4 bir nevi yardımcı aparat.... Dilediğiniz yola girmekte tereddür etmiyorsunuz. Biliyorsunuz ki, takıldığınız yerden çıkma ihtimaliniz daha yüksek.

Fakat bazen öyle bir yere takılırsınız ki, vinç gerekir.... mesela.

XVET'in ölçüsü biz orta halli yurdum insanları için son derece makuldür. Babanız çok çok çok zengin olsaydı (veya siz), herhalda rubicon'a veya G'ye binerdiniz (binerdik) :D

olguncandan' Alıntı:
Kıymetli forum halkımız; biliyoruz ki 4x4 bir tercih, bir amaç işi. Bozuk yol koşullarında bir nevi garantör/güvence gibi. Böyle yollara girmezseniz, 4x4 e hiç ihtiyacınız olmaz. Ama girseniz de "bir kez takılıp kalırsam napalım, zorluğuna katlanırım" diyorsanız yine 4x4 e ihtiyaç duymazsınız. Bu fani dünyada çok tedbirli olmak da mümkün. ???

Bir gün bir kar yağar veya buz olur; herkes olduğu yerde kalırken 4x4 olanlar çekip gider.... Haaa, ben bu durumlara düşmem derseniz, yine 4x4 e ihtiyaç yok.

Profesyonel offroadcılar dışındaki bizler için (ki bizler piknikçiyiz... ;D ilgilisi, anladın sen onu ;D) 4x4 bir nevi yardımcı aparat.... Dilediğiniz yola girmekte tereddür etmiyorsunuz. Biliyorsunuz ki, takıldığınız yerden çıkma ihtimaliniz daha yüksek.

XVET'in ölçüsü biz orta halli yurdum insanları için son derece makuldür. Babanız çok çok çok zengin olsaydı (veya siz), herhalda rubicon'a veya G'ye binerdiniz (binerdik) :D
+1

olguncandan' Alıntı:

sondaki ölçüt son derece doğru babam zengin olsaydı bunları düşünmezdik

engelli indirimiyle bir arkadaşımıza duster almak istiyoruz güncel fiyatlar ve ötv kdv indirimleri konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarımız varmı merak ediyorum bu arada 4*2 düşünüyor arkadaşım

Tam benlik soru, zira bende engelliyim ve H sınıfı ehliyetimle engelli aracı kullanıyorum. Bu yüzden araç alımında indirimler söz konusu, yasal hak bu. Keşke engelli olmasam da Duster a 100 bin tl verseydim ama hayat bizi nereye yönlendireceği belli olmuyor. Olmadık bir kaza ve bakıyosunuz hayatınız değişmiş. Neyse sorunuzun cevabını kısaca şöyle vereyim, engelli araçlarında ÖTV indirimi söz konusudur. KDV indirimi yoktur. Sadece ÖTV ve MTV muafiyeti vardır. ÖTV oranıda 1600 cc motor ve altında %40 dır. Bu indirimin çok kolay hesap yolu vardır. Şöyleki araç fiyatı 55.000 olsun bu rakamı 1.40 oranına böldüğünüzde aracı alacağınız fiyat ortaya çıkıyor. 55.000/1.40= 39.285 TL fiyat vereceklerdir. Tabi sizde gene herzaman normal pazarlığınızı yapın. Aracı kullandığınız sürece de MTV (Bandrol) ödemeyeceksiniz. Merak ettiğiniz başka şeyler olursa da cevap veririm. Kolay gelsin.

olguncandan' Alıntı:

Harika bir anlatım.
Söyleyeceklerimi söylemişsin sayın Olguncandan ;).Teşekkür ve tebrik :smiley:.

Öncelikle büyük geçmiş olsun , bugün ilker beyde dahil birkaç görüşmemiz oldu . söylediğiniz gibi % 40 indirim imkanı var ve yanılmıyorsam 5 yıl mtv muafiyeti , arkadaşım duster da kesin olarak karar kıldı biz gümüşhanedeyiz sanırım yakın çevredeki bayilerden temin edeceğiz

Öncelikle geçmiş olsun engelli araç alırken dikkat etmeniz gereken ÖTV hesabıdır anahtar teslim fiyatından öncelikle %18 KDV düşüyorsunuz sonra %40 ÖTV yi sonra çıkan rakama tekrar 18 KDV yi + plaka masrafı unutmayın ödemediğiniz muaf olduğumuz ÖTV nin KDV sini ödemeyin dikkat edin duster doğru seçim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle geçmiş olsun engelli araç alırken dikkat etmeniz gereken ÖTV hesabıdır anahtar teslim fiyatından öncelikle %18 KDV düşüyorsunuz sonra %40 ÖTV yi sonra çıkan rakama tekrar 18 KDV yi + plaka masrafı unutmayın ödemediğiniz muaf olduğumuz ÖTV nin KDV sini ödemeyin dikkat edin duster doğru
seçim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır üye olmadan takip ediyordum burayı, sonunda bende kendimi tutamayıp duster sahibi oldum :smiley:

Yeni Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110 bg 4x2 + look paketi + geri görüş, navigasyon, bth+tv internet içeren multimedya paketi + off road paketi (yan ayaklık ve ön koruma demir ) + bagaj kapağı altı krom koruma .

53750 ye bitti. 39350 nakit kalan 14400 960 x 15 ay kredi. ( faizssiz 15 ay kampanyasından faydalandım ) araç siparişini ocak başı okeylemiştim kampanyanın son günü. 2 gün öncede teslim aldım.

Sizce nasıl ? Şu an aynı aracı dacia fiyatlarına göre yapılandırdığımda 55100 gibi bir fiyat çıkıyor karşıma.

opsiyonlara, bayiilere göre fiyatlar değişebilir...

2014-Ocak fiyatları ortalaması..(ağırlıklı olarak 2013 modeller)

Dacia Duster 1.5 DCi Ambiance 4x2 48,450 TL
Dacia Duster 1.5 DCi Ambiance 4x4 53,200 TL
Dacia Duster 1.5 DCi Laureate 4x2 53,100 TL
Dacia Duster 1.5 DCi Laureate 4x2 110 BG 54,900 TL

Dacia Duster 1.5 DCi Laureate 4x4 59,350 TL
Dacia Duster 1.6 Ambiance 4x2 42,200 TL
Dacia Duster 1.6 Ambiance 4x2 LPG 45,200 TL
*Bazı Opsiyonlar hariç..

Dacia Sandero 1.2 Ambiance 31,800 TL
Dacia Sandero 1.2 Ambiance LPG 34,600 TL
Dacia Sandero 1.5 DCi Ambiance 38,150 TL
Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo 39,150 TL
Dacia Sandero Stepway 1.5 DCi 43,300 TL
*Bazı Opsiyonlar hariç..

bilalr' Alıntı:
opsiyonlara, bayiilere göre fiyatlar değişebilir...

2014-Ocak fiyatları ortalaması..(ağırlıklı olarak 2013 modeller)

Dacia Duster 1.5 DCi Laureate 4x2 110 BG 54,900 TL

*Bazı Opsiyonlar hariç..

Verdiğin listeye göre iyi almışım diyeceğim ama bunlar yeni duster olupta ruhsatta vs 2013 model geçenler için mi, yoksa 2014 gelecekler için mi ? ??? mayısa falan gelecekmiş, servis alırken öyle demişti tarihi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR