Dacia Duster; Gündüz Farı Montaju Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,658

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
PHİLİPS BEYAZ FAR AMPÜLLERİ

PHİLİPS SİS LAMBA AMPÜLLERİ

LED PARK AMPÜLLERİ

GÜNDÜZ FARLARI

ff1pq.jpg

ff1uj.jpg

ff1wf.jpg

ff1xs.jpg

Kaner USLU

Etiketler

Kaner Bey,

Öncelikle mükemmel olmuş elinize sağlık.. Ne kadar yaptırdınız veya yaptınız tek tek fiyat verebilir misiniz ? Bende komple geçmeyi planlıyorum.

merhaba , 2 adet philips beyaz far ampülleri , 2 adet philips sis ampülleri , 2 adet beyaz led park ampülleri , 2 adet gündüz farı toplamda 160 tl , gündüz farlarını takmak için ızgaranın yani tamponun komple sökülüp takılması lazım.Yani artı olarak tampon sökme takma ve gündüz farlarının tesisat işçiliği

Kaner Bey,
güzel olmuş aydınlatmalar.
iyi günlerde kullanın

Ek Bilgi:
DUSTER'ın farları ve aydınlatma lambaları

ön farlar ampul tipi H7 ANTİ U.V. Uzun Far : H1

ön park lambası ampul tipi W5W

sinyal lambası ampul tipi PY21W

ÖN SİS FARLARI AMPUL TİPİ H11

park ve stop lambası iki Flamanlı tırnaklı armut ampul P21/5W

ARKA sinyal lambası armut şeklinde tırnaklı ampul P21W

geri vites lambası armut şeklinde tırnaklı ampul P21W

arka sis lambası armut şeklinde tırnaklı ampul P21W

ÜÇÜNÇÜ stop lambası ampul tipi P21W

plaka aydınlatması ampul tipi W5W

YAN SİNYAL lambası ampul tipi WY5W

ARAC İÇİ TAVAN aydınlatması ampul tipi W5W

TORPİDO gözü aydınlatıcısı ampul tipi C5W

bagaj içi aydınlatma ampul tipi C5W

yakışmış güle güle kullanın :smiley: ... Aslında arabayı ilk aldığımda galeride gündüz farı için Dacia ambleminin hemen sağ ve soldaki boşluğa düşünmüştüm. Bilmiyorum yerini tam tarif edebildim mi ama aşağıya değilde amblem hizasındaki sağlı sollu başlıklara. Tam o kısım kadar gündüz farı buldum en ve boy olarak tam oturuyordu ama cesaret edipte uygulamaya geçemedim:smiley:

cagatay67' Alıntı:
yakışmış güle güle kullanın :smiley: ... Aslında arabayı ilk aldığımda galeride gündüz farı için Dacia ambleminin hemen sağ ve soldaki boşluğa düşünmüştüm. Bilmiyorum yerini tam tarif edebildim mi ama aşağıya değilde amblem hizasındaki sağlı sollu başlıklara. Tam o kısım kadar gündüz farı buldum en ve boy olarak tam oturuyordu ama cesaret edipte uygulamaya geçemedim:smiley:

Bahsettiğiniz yerde güzel duruyor.
ben o kısma şerit LED yaptım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;area=pictures;u=131989;view=2697

CER26' Alıntı:
Bahsettiğiniz yerde güzel duruyor.
ben o kısma şerit LED yaptım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;area=pictures;u=131989;view=2697

Biraz fazla abartı duruyor gibi ama fotoğraftan dolayı çok parlamış ta olabilir.. Kısaların da beyaz olması gerekiyor şahsen.

Ynt: Dacia Duster; Gündüz Farı Montaju Hakkında

bende aynılarını yapdım aşt ızgaraya ve park lambalarını beyaz lede cevirdim sislerede zenon uyguladım siyahda bi naşka durdu

Gündüz farı uygulamasında, kontak açıldığında gündüz farlarının yanması, kısalar yandığında ise sönmesi gerekiyo.
Bunun için de ayrı bir devre var. Philips marka led far için montaj dahil 400 TL fiyat istiyorlar. Piyasada satılan 30-40 TL lik ledler ise sonradan arızalanabiliyor.
Birde gündüz farının montajının nereye yapılması gerek o tartışılır.

Philips Daylight 4 DRL gündüz farlarını taktırdım.
Araç çalıştığında devreye giriyor. Farlar yandığında sönüyor. Yakında video paylaşıcam.

drl1.jpg

Ekli dosyalar

• drl2.jpg
    drl2.jpg
    63.6 KB · Görüntüleme: 895

BU VİDEODA BAŞLIĞA BENDEN OLSUN....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PE6IPSmLyVE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR