<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="duster10" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
duster10' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
sayın öztürk arkadaşım ben iki farklı servise götürdüm iki servisinde verdiği cevap aynaların hatalı dizaynından dolayı yani aracın gövdesi ile ayna arasındaki boşluktan geçen havanın bu sesi yaptığı hatta beraber teste cıktığımız usta yolda giderken cam ve kapı kenarlarına cakmak tuttu alev hiç kımıldamı yanı rüzgar sesinin cam yada kapı fitillerinden gelmediğini belirtti bakalım senin götürdüğün servis ne cevap verecek yada bir çözüm bulabilecekmi eğer bir çözüm bulurlarsa benide bilgilendirirsen sevinirim benim araçta 70 80 km süratte balşıyor rüzgar sesi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Benim araçta da benzer ses var. İlk başta bu ses yoktu, 7-8 bin km.den sonra fark ettim. önce cam fitillerinden zannettim. Burada okuduklarımdan sonra yolda giderken yan aynayı kapatarak gittim, ses kesildi. aynayı açınca ses yeniden başladı. bir kaç kez aynı denemeyi yaptım, sonuç aynı. Malesef sorun aynadan kaynaklanıyor. Yalnız bu ses ilk başta olmadığı için vaktim olduğunda ayna ile biraz oynayacağım, bakalım ne olacak.</div>