Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blade17hakan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,259

Etiketler

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

şaka bir yana birinci viteste (hani şu meşhur 1. vites) gazlayıp durduysanız zaten mecbur gömeceksiniz aracı şöyle 2 hatta üçle denedinizmi?

yavuz-çelikel' Alıntı:
şaka bir yana birinci viteste (hani şu meşhur 1. vites) gazlayıp durduysanız zaten mecbur gömeceksiniz aracı şöyle 2 hatta üçle denedinizmi?

Low 1 se zaten o Duster'da yok ;D

mimar_ankara' Alıntı:
Tempus kardeşim sözün özünü söylemiş. Kumda birtek paletli tank veya 30 inç cantlı kepçeler batmaz.Bunu bilelim. Arabalara güvenip, gaz vermeyin. Derinliğini bilmediğiniz kuma girmeyin. Altı toprak, üstü 10-20 cm kumdan, sert sıkışmış zemine kadar patinaj yapıp, kurtuluruz ama 50-60 derinliğine kumdan kurtulamayız. Haberiniz olsun.

bu topic te kürşay bey varken ahkam kesilmez ama bence aracınız tam oturmamış ,iki mesajda bir gövde oturdu yazıyosunuz ama sizin sadece lastikleriniz tutunacak yer bulmak için 3 4 parmak eşmiş.bide kumun daha mukavim olduğu suya 3 5 metre mesafedesiniz.muhtemel yoğurt kıvamı oralar.pudra kıvamı bi zemin olsa bu kumda şöyle gidilir böyle basılırlar duster için bahane olabilir.kumbabada ağlayan kayada filan kamp yerlerinde millet buna benzer zeminlerde tofaşlarla filan fink atıyo.sizin kaldığınız suya yakın zeminde 4x4 bir araçla kalmak için özel çaba gerekir bence.

bir Duster kuyuya taş atıyor bin LR , JEEP, TYT çıkaramıyor yahu adam batmış işte herkes batıyor üstüne ne analiz yapıyoruzki ;D

Tempus' Alıntı:
bir Duster kuyuya taş atıyor bin LR , JEEP, TYT çıkaramıyor yahu adam batmış işte herkes batıyor üstüne ne analiz yapıyoruzki ;D

üstad-duster excalibur gibi bir efsaneydi ya." bir tutam" kumda kalınca şoke olduk.bizede dustera saataşmak için malzeme çıktı

Duster'ın kumdaki performansı için İlker Bey'in daha önce yayınlanmış videolarına bakınız :smiley: Yerin adını hatırlayamadım ama Murat Bey bilir ;)

yeni ön göğsü ve kilidi olan duster çıkıyormuş,
Yeni dusterler burdan arkasına ikide suzi bağlayıp çıkar

AL1820' Alıntı:

suzukileri ben getiririm siz Dusteri getirin :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
Duster'ın kumdaki performansı için İlker Bey'in daha önce yayınlanmış videolarına bakınız :smiley: Yerin adını hatırlayamadım ama Murat Bey bilir ;)

kabahat bence duster da değil suvarisinde diye fikir beyan ettim ümit bey.ama ilker bey kadar performanslı duster kullanıcıda göremedik.ilker bey de gezenbilire uğramaz oldu.sofuların kuru pudra kıvamı kumunda gazlamıştı ilker bey.ama hep devirli kesintisiz gidiyodu.

Buldum :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=GZxhJTacVVg

http://www.youtube.com/watch?v=m3sD3SBwHN0

AL1820' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

Yeni duster'a bakın daha fabrikadan çıkmadan, parkurdan çıktı.. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.