Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blade17hakan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,224
Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

Videodaki kumda 124 bile gider. ;D ;D ;D

(Murat beyi mutlu edelim. )

Etiketler

Tempus' Alıntı:
suzukileri ben getiririm siz Dusteri getirin
Öyle bir duster(ci) bulabileceğinizi sanmıyorum. Duster teorik bir araçtır. Ben bir ikisine teklif ettim. Hiç biri yanaşmıyorlar bu tip iddialara. Nasrettin Hoca fıkrasındaki gibi genelde performansını Halep'te gösteriyorlar.

muhabbet iyiymiş. Bi bizim sahilde gidemiyoruz kumda nedense.

Sanırım bu aleti kuma girerken yanımızda taşımak gerekir aslında heryedede lazım olur nerden bulunur acep..)))))))))...

Birde böyle kuma saplanmış x5 in videosu vardı. Bulunca eklerim .

blade17hakan' Alıntı:
Sanırım bu aleti kuma girerken yanımızda taşımak gerekir aslında heryedede lazım olur nerden bulunur acep..)))))))))...

http://www.offroadaksesuar.com/

http://www.offroadshopping.com/

iki siteyide inceleyiniz birinde var ama hangisi hatırlamıyorum.

Size tavsiyem LOW yada arazi vitesi olmayan araçlarla kuma pek girmeyin, ne olduğunu bile anlamadan şanzımanı bitirirsiniz.

Tempus' Alıntı:
Size tavsiyem LOW yada arazi vitesi olmayan araçlarla kuma pek girmeyin, ne olduğunu bile anlamadan şanzımanı bitirirsiniz.

deidğinizde haklısınız eyw tamam şöle diim ben dusterin bu kadar permons verceğini tahmin etmiyodum...o resimde gördüğünüz kumda yarım saat aynı yerleri gezdim gördüğünüz tekerlek izleri benim arabanın ,,2.viteste dolaştım devamlı,,çok kör noktada durdum ve araba sert bi yere oturdu kaldıramadımda yani..ama bence bu arabaya göre ben başarılı buldum beklemiyordum bu kadar performans...

buna zaten bişey demiyorum da, normalde biz Land Rover discovery 2 yi plajda low a almadan 1-2 saat gezince şanzıman bitti. Kumda siz hiç farkına varmıyorsunuz ama aslında araç ve şanzıman çok zorlanıyor.