umiterkan' Alıntı:Fotoların Sonu
Sıra geledi videolara, ama bakalım nasıl küçültüp Youtube'a koyacaz,
Arkadaşım inan 4x4 le yatıp yine onunla kalkıyorum, yaş bu yıl 40 ı solladı buna kırkından sonra azmak mı denir bilmiyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum bu zamana kadar normal sedan araçlar kullandım ama yine de özellikle kış gelince o arabalarla potansiyelinin sınırlarını denemekten çekinmedim(güvenli sınırlar içinde) karlı buzlu yollarda ilerlemek en büyük eğlencem oldu,allah nasib ederse ve ne alacağıma karar verebilirsem bu yılın son aylarına doğru 4x4 almayı planlıyorum ama bende çocuk 3 tane yani alacağım araç bana bu zevki yaşatırken aynı zamanda bir aile aracı olarkta kullanabilmeliyim bu konuda sizlerden ilerde değerli fikirlerinizi taleb edeceğim.olguncandan' Alıntı:Merhaba Nazım Bey,
Al arkadaş al bi 4x4; hangisini alırsan al da, normal oto alma. At kendini doğaya. (Ben öyle yapıyorum)
Bu yaşa kadar insanlarla uğraştık, noldu, biraz da doğayla uğraşalım... ;D
nazım19' Alıntı:Arkadaşım inan 4x4 le yatıp yine onunla kalkıyorum, yaş bu yıl 40 ı solladı buna kırkından sonra azmak mı denir bilmiyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum bu zamana kadar normal sedan araçlar kullandım ama yine de özellikle kış gelince o arabalarla potansiyelinin sınırlarını denemekten çekinmedim(güvenli sınırlar içinde) karlı buzlu yollarda ilerlemek en büyük eğlencem oldu,allah nasib ederse ve ne alacağıma karar verebilirsem bu yılın son aylarına doğru 4x4 almayı planlıyorum ama bende çocuk 3 tane yani alacağım araç bana bu zevki yaşatırken aynı zamanda bir aile aracı olarkta kullanabilmeliyim bu konuda sizlerden ilerde değerli fikirlerinizi taleb edeceğim.
Çok güzel çekim olmuş elinize sağlık insan bu videoyu seyredince sizinle birlikte olası geliyorumiterkan' Alıntı:İşte size geziden bir video, diğer videoları da yavaş yavaş koyacam buraya inşallah.
Saygılar
http://www.youtube.com/watch?v=zhvgvgC20Yw
Teşekkür ederim arkadaşım allah nasib ederse benimde en büyük arzum doğu karadeniz gezisi , sizlerle bu güzelliği yaşamak benim için şeref olacaktır.umiterkan' Alıntı:Nazım Bey, duygularınızı anlayabiliyorum. Eğer zamanınız olursa 4x4 bir araç almamış olsanız bile atlayın uçağa gelin Rize'ye sizi ağırlayalım. Haftasonları yaptığımız gezilerde Rize'nin güzelliklerini birlikte görelim. Doğanın tadını çıkaralım.
Saygılar
quickcan' Alıntı:sevgili Ümit abi;
bu tip karda giderken auto da mı kullandınız? birde ortalama kar yüksekliği kaç cm idi? teşekkürler..
saygılarımla CAN...
umiterkan' Alıntı:Kusura bakma Can yeni gördüm yazını. 5-10cm karlı düz zeminde AUTO modda kullandık, ama yolun çoğu rampa ve 20-25cm kar olduğu için 4WD LOCK ile gittik. Normalde aracın yerden yüksekliğ 21cm olduğu için yüksek karları araç bastırarak ilerledi. Bu arada aracın altı normal haliyle baya korumalı. Ayrıca altı düz olduğu çıkıntı olmadığı için yüksek karlarda baya avantaj sağlıyor.
Saygılar...
Bu arada yeni HD videolar eklendi