DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAR KAPLANI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,779

KAR KAPLANI

Her Şeye Rağmen Hayat Güzel.
Yer
ADANA
MERHABA ARKADAŞLAR DÜN GURUBA ÜYE OLDUM ÇOK BİLGİLER EDİNDİM EMEĞİ GEÇEN

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BENDE DUSTER IMLA ÇEKİLDİĞİM FOTOĞRAFLARI SİZLERLE

PAYLAŞMAK İSTEDİM.

430358_10150590765732365_582187364_8935326_333961757_n.jpg

407287_10150590766677365_582187364_8935332_759391505_n.jpg

398547_10150590748332365_582187364_8935298_420090016_n.jpg

418714_10150599266662365_582187364_8952102_726922377_n.jpg

408965_10150589703592365_582187364_8933022_1950854589_n.jpg

Etiketler

Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ

Selam olsun sana kar kaplanı. AracIn hayırlı olsun. Hoşgeldin.

Çok şık resimler; belli ki zevkli bir gezi olmuş. :D

Senin de Allah gönlüne göre versin forester.

Hayırlı Olsun Kar Kaplanı, aracınızı güle güle kullanın. Sizi de listeye ekleyelim ;)

sayın karkaplanı , bu karda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı , ne dersiniz gayet rahat gidiyor mu yoksa sıkıntı var mı ?

Lapa lapa yağan karda standart lastikleriyle ön plaka sevyesine kadar karda çok rahat gittim hatta aracın altının kara sürttüğünü duyarak gittim. Aracın ön panjurundan giren kar radyötöre deyerek eriyor aracın sıcaklığı 1. çizgiyi geçmiyordu. aracım 100 km olduğu için daha fazla zorlamak istemedim ve ordan geriye döndüm.
Bir hafta sonra ise başka karlı biryere gittiğimde kar yağışı yoktu ve mevcut karın üzerine bilirli aralıklarla yağmur yağmış kar yüksekliği 50 - 60 cm. var amaaa olay farklı araç giderken kütür kütür buzun kırıldığını hisediyordum ve araçpatinaja başladı tabi kaymada hiç zorlamadım hemen geri döndüm.
Bu hafta yeni yıkattığım aracımla bir yerde toplandık akrabalarım arabamı çok beğendi bahçelik bir yer olduğu için abi şu bataklıkta gidermi dediler bende hemen atladım gider tabi dedim. Çocuklar abi gitmez orası bataklık dediler hemen araca bindim 4 çekere aldım, aracımı o çamurdan geçirdim asfalta çıktım ve tekrar döndüm yok abi yeterli bidaha girme dedilersede tekrar girdim sadece hatam giden aracı hava olsun diye çamurun ortasında durdurmak ondan sonra filim koptu araç göbeğe kadar oturdu, bizim kaplam oldu kedi :D traktör çağırdık adam siz delimisiniz lan buraya girilirmi diye bize kızdı beni çamurdan çıkardı... Ordan yıkamacıya gittik yıkamacı aracımı yıkamak istemedi abi bukadar çamuru ben nereye atacağım dedi 20 tl. yi verdik pırıl pırıl yaptı

Şimdi sıra kumda denemek onuda test edeceğim.

Arkadaşlar ben aracımı tanımak zorundaydım ve abartısız her hafta sonu teste tabi tuttum, balçık çamurdan mümkün mertebe uzak durun derim :smiley: Buzda ise mutlara zincir şart eğer zinciri takarsanız aracın gidişi çok daha emniyetli olacağı kanısındayım. Şimdilik bukadar.

Haaa bu arada resimde çıkmamış ama Duster arkadan gelen arkadaşımın Cavrolet Captiva sına yol açıyor bana kardeş alma elinde kalır dağada çıkmaz karada gitmez diye çok uyarmıştı, kendi arabasının durumunu gördü ve hayrete düştü arabamı taktir etti şu sözünü unutmuyorum arabasına bakara kalıbına sıçayim senin!!! :D

406766_10150517460237365_582187364_8717435_1251606006_n.jpg

e çamur ortasında durmanız fena olmuş tabii :smiley: ne güzel geçmişsiniz ilkinde çamuru yeterli işte ?
neyse geçmiş olsun , dediğiniz gibi aracaı tanıyorsunuz. rahat koşullarda tanımak önemli sonra araçta çoluk çocuk varken sınırları bilir ona göre kullanırsınız.

Aynen öyle kardeşim herkese tavsiyem aracınızın limitlerini çok iyi bilmeleri, Ve tabiat anayı hafife almamaları sonuçta altındaki bir araba tank değil.

KAR KAPLANI' Alıntı:
Aynen öyle kardeşim herkese tavsiyem aracınızın limitlerini çok iyi bilmeleri, Ve tabiat anayı hafife almamaları sonuçta altındaki bir araba tank değil.
Sayın kar kaplanı bey ;D , nefis resimlerde; çok merak ettim Adanada bu karı nerde buldunuz ??? Benim duyduğum bildiğim, dünyaya çığ düşse Adanaya sulu sepken yağarmış ;)

Evet kardeşim Başbakanımızı görsem ona desemki Sayın başbakanım ben 2 aydır evime kardan dolayı gidemiyorum nolur bana

yardımcı olun desem heralde korumalarıyla beraber bana bir tokat atar götürün bu deliyi der :D

Adananın 73 km. kuzeyinde karaisalıya bağlı kızıldağ yaylası.

Öyle bi güneş varki bugün bizim işyerinin orda, karlar iyice ağırlaşmış, eriyor. İşyerinin yanındaki arac girmemiş bakir araziye karlar gitmeden bir dalayım Dusterımla dedim. Günün dersi; Kar lastikleri kesin gereklidir, Böle bişi yapcaksanız kürek kesin gereklidir;
Buyrun taze taze;

07032012453.jpg

07032012450.jpg

07032012451.jpg

07032012452.jpg

Monti' Alıntı:
Öyle bi güneş varki bugün bizim işyerinin orda, karlar iyice ağırlaşmış, eriyor. İşyerinin yanındaki arac girmemiş bakir araziye karlar gitmeden bir dalayım Dusterımla dedim. Günün dersi; Kar lastikleri kesin gereklidir, Böle bişi yapcaksanız kürek kesin gereklidir;
Buyrun taze taze;

Erimeye başlamış kar tehlikeli, araba oturuyor ve resmen lastiklerden kütür kütür kırılan buzun sesi geliyor. Arka tekerlerine 5 dk. da zincirleri takı verecektin bak napıyordu Duster'ın o kar birikintisini. Eğer kara gidiyorsan mutlaka küreğin olacak yoksa benim gibi rezil olursun ;)

OCAK 2012 016.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri