Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ
Lapa lapa yağan karda standart lastikleriyle ön plaka sevyesine kadar karda çok rahat gittim hatta aracın altının kara sürttüğünü duyarak gittim. Aracın ön panjurundan giren kar radyötöre deyerek eriyor aracın sıcaklığı 1. çizgiyi geçmiyordu. aracım 100 km olduğu için daha fazla zorlamak istemedim ve ordan geriye döndüm.
Bir hafta sonra ise başka karlı biryere gittiğimde kar yağışı yoktu ve mevcut karın üzerine bilirli aralıklarla yağmur yağmış kar yüksekliği 50 - 60 cm. var amaaa olay farklı araç giderken kütür kütür buzun kırıldığını hisediyordum ve araçpatinaja başladı tabi kaymada hiç zorlamadım hemen geri döndüm.
Bu hafta yeni yıkattığım aracımla bir yerde toplandık akrabalarım arabamı çok beğendi bahçelik bir yer olduğu için abi şu bataklıkta gidermi dediler bende hemen atladım gider tabi dedim. Çocuklar abi gitmez orası bataklık dediler hemen araca bindim 4 çekere aldım, aracımı o çamurdan geçirdim asfalta çıktım ve tekrar döndüm yok abi yeterli bidaha girme dedilersede tekrar girdim sadece hatam giden aracı hava olsun diye çamurun ortasında durdurmak ondan sonra filim koptu araç göbeğe kadar oturdu, bizim kaplam oldu kedi

traktör çağırdık adam siz delimisiniz lan buraya girilirmi diye bize kızdı beni çamurdan çıkardı... Ordan yıkamacıya gittik yıkamacı aracımı yıkamak istemedi abi bukadar çamuru ben nereye atacağım dedi 20 tl. yi verdik pırıl pırıl yaptı
Şimdi sıra kumda denemek onuda test edeceğim.
Arkadaşlar ben aracımı tanımak zorundaydım ve abartısız her hafta sonu teste tabi tuttum, balçık çamurdan mümkün mertebe uzak durun derim

Buzda ise mutlara zincir şart eğer zinciri takarsanız aracın gidişi çok daha emniyetli olacağı kanısındayım. Şimdilik bukadar.
Haaa bu arada resimde çıkmamış ama Duster arkadan gelen arkadaşımın Cavrolet Captiva sına yol açıyor bana kardeş alma elinde kalır dağada çıkmaz karada gitmez diye çok uyarmıştı, kendi arabasının durumunu gördü ve hayrete düştü arabamı taktir etti şu sözünü unutmuyorum arabasına bakara kalıbına sıçayim senin!!!