<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="olguncandan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
olguncandan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
İyi pazarlar Bülent bey,<br />
<br />
İnşaallah her şey gönlünüzce olur. Bilgilenme kaynağınız ise tam isabet. Ümiterkan size dilediğiniz her bilgiyi verebilir. Vermiş de zaten. Bunun dışında bir bilgiye ihtiyacınız olursa, arkadaşlar sizi bilgilendirir, kuşkunuz olmasın. <br />
<br />
Ancak size önerim, madem dağ bayırla işiniz yok, 4x2 Duster olur. Onların yakıtı 4x4 lerden daha az.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
İyi pazarlar olguncandan,teşekkürler dilekleriniz için.<br />
Evet İstanbul'dayım belki de senede bir gidersem eşimin memleketi Nevşehir-Avanos veya kendi memleketim Malatya'da biraz dağ-bayır görebiliriz.<br />
Ama ümiterkan arkadaşımla yaptığım yazışmada maddi durumun iyi ise 5000 TL fazla vererek 4x4 almamı önerdi.Bunun içinde dağ-bayır gezmem gerekmediğini yağmur-kar da bunun çok faydasını göreceğimi belirtti. Eğer 4x4 alırsam uzun süre kullanmak suretiyle hiç bir eksiklik çekmeyeceğimi özellikle belirtti.Yakıt olarakta belirtti zaten,4x4 lerin 4x2 lerden 100 km de 1 lt fazla yaktığını söyledi.<br />
Vay be kendime de şaşırıyorum ha görende beni duster hakkında amma bilgili zannedecek ;D<br />
Sağolasun Ümiterkan bilgilendirdi beni.</div>