ben alalı 3 gün sonra 1 ay oluyor. bende yaklaşık 1000 km yaptım işlerimin yoğunluğu nedeniyle pek kulanamıyorum. ama bende çok memnunum.benim işlerim kışın azalır mağlum turizm bölgesi bodrumda yaşıyorum.kışın iyi bir tatil yapıp arabayı biraz arazide kullanmayı planlıyorum.4*2 nin arazi sınırlarını görmek istiyorum
Halkımızın diğer kısmının durumunun tam tersi bir durum. ;D ;D ;D ;D
O havalide yaşayanların tatil sorununu hiç düşünmemiştim. ;D "Tatil beldesinde olan hep tatilde demektir" diye varsaymıştım. ;D
Doğru ya, herkes tatil yaparken çalışan, nerede olursa olsun çalışıyor demektir. Tatil ise çalışmamak demektir. O beldelerde çalışmamak ancak kışın mümkün olabilir.
ben alalı 3 gün sonra 1 ay oluyor. bende yaklaşık 1000 km yaptım işlerimin yoğunluğu nedeniyle pek kulanamıyorum. ama bende çok memnunum.benim işlerim kışın azalır mağlum turizm bölgesi bodrumda yaşıyorum.kışın iyi bir tatil yapıp arabayı biraz arazide kullanmayı planlıyorum.4*2 nin arazi sınırlarını görmek istiyorum
sizinkide hayırlı olsun,ben 1000 km nin 800km sini dağlarda yaptım benimkide 4x2 performasından menmunum.daha önce 89 model defendner vardı 2 yıl kullandım 1 yılı sanayide geçti satdım da kurtuldum.
Selam arkadaslar Dacia. Duster. Bagaj vinç. Yan barlar arka stetme taşıyıcı yakıt tankı yeri yukseltme lastik. On koruma Demir'i. Kaydırıci sac. Ve spot lambalar aracı sovruma hazirlyoruz bunla alakalı başlık acı ağım. Paylaşırım sizlerle. Suan bitti mat siyah kaplamada
Halkımızın diğer kısmının durumunun tam tersi bir durum. ;D ;D ;D ;D
O havalide yaşayanların tatil sorununu hiç düşünmemiştim. ;D "Tatil beldesinde olan hep tatilde demektir" diye varsaymıştım. ;D
Doğru ya, herkes tatil yaparken çalışan, nerede olursa olsun çalışıyor demektir. Tatil ise çalışmamak demektir. O beldelerde çalışmamak ancak kışın mümkün olabilir.
aynen öyle olguncandan kardeşim.ben eskiden istanbulda otururdum. 6 yıldır bodrumdayım. ist arkadaşlarım benim denizden hiç çıkmadığımı,çok şanslı olduğumu söylüyor. 3 yıldır denize giremiyorum, nihayet geçen hafta siftah yaptım
Selam arkadaslar Dacia. Duster. Bagaj vinç. Yan barlar arka stetme taşıyıcı yakıt tankı yeri yukseltme lastik. On koruma Demir'i. Kaydırıci sac. Ve spot lambalar aracı sovruma hazirlyoruz bunla alakalı başlık acı ağım. Paylaşırım sizlerle. Suan bitti mat siyah kaplamada
Dediğim gibi arkadaslar aslında bitti. Çanta lastik ve kaplama ısı kaldı su an kaplamıyor tamamen bitsin atıcam resimlerini. Antalya. Yetkili bayi gunlas as. De sohovroma konacak arac
Aracın içi çift renkli, bagaj örtüsünü sert yapmışlar, arka koltuk ortasında kol dayama yeri, arka taraf için bağımsız klima ayarı, fabrikasyon park sensörü, anahtarsız çalıştırma, önde ve arkada 12V çakmak girişi vs...