Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 476,268
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

olguncandan' Alıntı:
Hayırlı olsun hamdisezer, Allah güzellikle binmeyi nasip etsin.

trainspotting, aslında bir başlık açıp ikisini çeşitli açılardan karşılaştırabilirsin.

Yakıt, performans, bozuk yol kabiliyeti, konfor vs. vs. Hatta her ikisi de elinin altında olduğu için, daha objektif yaparsın karşılaştırmayı.

Güzel bir bilgi olur. Bu tür arabalardan almak isteyenler doğru bilgi edinir.
tsk olguncandan arkadaşım.

Etiketler

ben alalı 3 gün sonra 1 ay oluyor. bende yaklaşık 1000 km yaptım işlerimin yoğunluğu nedeniyle pek kulanamıyorum. ama bende çok memnunum.benim işlerim kışın azalır mağlum turizm bölgesi bodrumda yaşıyorum.kışın iyi bir tatil yapıp arabayı biraz arazide kullanmayı planlıyorum.4*2 nin arazi sınırlarını görmek istiyorum

burhany' Alıntı:
........kışın iyi bir tatil yapıp ........

Halkımızın diğer kısmının durumunun tam tersi bir durum. ;D ;D ;D ;D

O havalide yaşayanların tatil sorununu hiç düşünmemiştim. ;D "Tatil beldesinde olan hep tatilde demektir" diye varsaymıştım. ;D

Doğru ya, herkes tatil yaparken çalışan, nerede olursa olsun çalışıyor demektir. Tatil ise çalışmamak demektir. O beldelerde çalışmamak ancak kışın mümkün olabilir.

burhany' Alıntı:
ben alalı 3 gün sonra 1 ay oluyor. bende yaklaşık 1000 km yaptım işlerimin yoğunluğu nedeniyle pek kulanamıyorum. ama bende çok memnunum.benim işlerim kışın azalır mağlum turizm bölgesi bodrumda yaşıyorum.kışın iyi bir tatil yapıp arabayı biraz arazide kullanmayı planlıyorum.4*2 nin arazi sınırlarını görmek istiyorum
sizinkide hayırlı olsun,ben 1000 km nin 800km sini dağlarda yaptım benimkide 4x2 performasından menmunum.daha önce 89 model defendner vardı 2 yıl kullandım 1 yılı sanayide geçti satdım da kurtuldum.

Selam arkadaslar Dacia. Duster. Bagaj vinç. Yan barlar arka stetme taşıyıcı yakıt tankı yeri yukseltme lastik. On koruma Demir'i. Kaydırıci sac. Ve spot lambalar aracı sovruma hazirlyoruz bunla alakalı başlık acı ağım. Paylaşırım sizlerle. Suan bitti mat siyah kaplamada

olguncandan' Alıntı:
Halkımızın diğer kısmının durumunun tam tersi bir durum. ;D ;D ;D ;D

O havalide yaşayanların tatil sorununu hiç düşünmemiştim. ;D "Tatil beldesinde olan hep tatilde demektir" diye varsaymıştım. ;D

Doğru ya, herkes tatil yaparken çalışan, nerede olursa olsun çalışıyor demektir. Tatil ise çalışmamak demektir. O beldelerde çalışmamak ancak kışın mümkün olabilir.
aynen öyle olguncandan kardeşim.ben eskiden istanbulda otururdum. 6 yıldır bodrumdayım. ist arkadaşlarım benim denizden hiç çıkmadığımı,çok şanslı olduğumu söylüyor. 3 yıldır denize giremiyorum, nihayet geçen hafta siftah yaptım

AHMET07' Alıntı:
Selam arkadaslar Dacia. Duster. Bagaj vinç. Yan barlar arka stetme taşıyıcı yakıt tankı yeri yukseltme lastik. On koruma Demir'i. Kaydırıci sac. Ve spot lambalar aracı sovruma hazirlyoruz bunla alakalı başlık acı ağım. Paylaşırım sizlerle. Suan bitti mat siyah kaplamada
resimlerini merakla bekliyorum. bende bişeyler eklemek istiyorum, fikir sahibi olmuş olurum

AHMET07' Alıntı:
Elinize sağlık Ahmet ustam, merakla bekliyoruz.

Dediğim gibi arkadaslar aslında bitti. Çanta lastik ve kaplama ısı kaldı su an kaplamıyor tamamen bitsin atıcam resimlerini. Antalya. Yetkili bayi gunlas as. De sohovroma konacak arac

AHMET07' Alıntı:

hala resimlerinizi bekliyoruz. bizi daha fazla merakta bırakmayın

Kaplamada is uzadı. Birde lastik çanta bekliyoruz. Kaplama bitmeyince montaj yapamiyoruz

Hindistan'da satışa sunulan Renault Duster ;)

Donanım Özellikleri
http://renault.co.in/cars/duster/equipment.html

İçten görünüm
http://renault.co.in/cars/duster/dusterinterior360.html

Aracın içi çift renkli, bagaj örtüsünü sert yapmışlar, arka koltuk ortasında kol dayama yeri, arka taraf için bağımsız klima ayarı, fabrikasyon park sensörü, anahtarsız çalıştırma, önde ve arkada 12V çakmak girişi vs...

mkl3.jpg

gfgf.jpg

ghghhg.jpg

mkl.jpg

lo.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=P-KWaMT2Bzc

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,644
Kayıtlı Üye Sayımız
170,421
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR