Dediğim gibi arkadaslar aslında bitti. Çanta lastik ve kaplama ısı kaldı su an kaplamıyor tamamen bitsin atıcam resimlerini. Antalya. Yetkili bayi gunlas as. De sohovroma konacak arac
eline,diline, kalemine sağlık çağrı bey. çok güzel anlatmışsın. hiç umudum yok ama umarım bunu anlaması gerekenler anlar, gerçi bunu anlama kapasiteleri olsa zaten yaptıklarının hiç birini yapmazlar. ama umutsuz da yaşanmaz. inşallah birilerinin değişmesine yardımcı olur bu yazı.
eline,diline, kalemine sağlık çağrı bey. çok güzel anlatmışsın. hiç umudum yok ama umarım bunu anlaması gerekenler anlar, gerçi bunu anlama kapasiteleri olsa zaten yaptıklarının hiç birini yapmazlar. ama umutsuz da yaşanmaz. inşallah birilerinin değişmesine yardımcı olur bu yazı.
Bende öyle umut ederek yazdım, umarım olur
offroadcuların şuursuz alkolik ve toplum tarafından dışlanan insanlarla aynı kategoride anılmasını kabullenemiyorum.
Merhaba dusterdaşlar,
mesaj kalabalığı olmasın diye yeni bir başlık açmak istemedim. Bir konuda size danışmak istiyorum. Klima açık ya da kapalı farketmez aracın soğutma fanını çalıştırdığımızda hafif ve tiz bir tonda fan/pervane sesi geliyor mu sizde de ? belki benim biraz "kıl" tip olmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama dikkatimi çekti bu ses, belki de normal bir sestir,
şu an kullanmaya devam ediyorum ama rahatsız olmaya devam edersem servise soracam, belki fan milinin yağlanmasıyla sorun çözülebilir diye düşünüyorum...