Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 476,271

Etiketler

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Bize de gelir mi acaba dacia logosu ile? Yılbaşında makyajlanması ve bu şekilde olması harika olurdu.

AHMET07' Alıntı:
Dediğim gibi arkadaslar aslında bitti. Çanta lastik ve kaplama ısı kaldı su an kaplamıyor tamamen bitsin atıcam resimlerini. Antalya. Yetkili bayi gunlas as. De sohovroma konacak arac
büyük merakla bekliyorum resimleri.kolay gelsin ;)

OFFROADCU kimdir isminde bir makale yazdım, incelemek isteyenler için linkini paylaşıyorum...

http://www.boloff.com/2012/08/10/offroadcu-kimdir/

www .boloff. com/2012/08/10/offroadcu-kimdir/

ict3055' Alıntı:
OFFROADCU kimdir isminde bir makale yazdım, incelemek isteyenler için linkini paylaşıyorum...

eline,diline, kalemine sağlık çağrı bey. çok güzel anlatmışsın. hiç umudum yok ama umarım bunu anlaması gerekenler anlar, gerçi bunu anlama kapasiteleri olsa zaten yaptıklarının hiç birini yapmazlar. ama umutsuz da yaşanmaz. inşallah birilerinin değişmesine yardımcı olur bu yazı.

Monti' Alıntı:
Arkadaşlar Otomatik vites bir arac almam gerekiyor. Dusterı satmak zorundayım maalesef.

Yeni arkadaşlar için; Aracın tüm hikayesi burda Dacia başlığı altında bulabilirsiniz.

www.gezenbilir.com/index.php?topic=88505.new#new
monti bey yükseltme kaça mal oldu .bide herhangi bir handikapı var mı acaba.teşekkürler

ümiterkan' Alıntı:
Offroadçu Dustercılar yine çoşmuş bu sene :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=DHVbL9vrEw8
harika görüntüler.vincin takıldıgı ön tarafa dikkat ettinizmi süper olmuş acaba hangi marka nasıl takılmış çok merak ettim

ict3055' Alıntı:

teşekkürler çagrı. ;)

Nasılsınız millet, herşey yolunda mı?
Duster'lar da sıkıntı var mı?
Bir ara bayağa karışmıştı ortalık :D

burhany' Alıntı:
eline,diline, kalemine sağlık çağrı bey. çok güzel anlatmışsın. hiç umudum yok ama umarım bunu anlaması gerekenler anlar, gerçi bunu anlama kapasiteleri olsa zaten yaptıklarının hiç birini yapmazlar. ama umutsuz da yaşanmaz. inşallah birilerinin değişmesine yardımcı olur bu yazı.

Bende öyle umut ederek yazdım, umarım olur :smiley:
offroadcuların şuursuz alkolik ve toplum tarafından dışlanan insanlarla aynı kategoride anılmasını kabullenemiyorum.

Merhaba dusterdaşlar,
mesaj kalabalığı olmasın diye yeni bir başlık açmak istemedim. Bir konuda size danışmak istiyorum. Klima açık ya da kapalı farketmez aracın soğutma fanını çalıştırdığımızda hafif ve tiz bir tonda fan/pervane sesi geliyor mu sizde de ? belki benim biraz "kıl" tip olmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama dikkatimi çekti bu ses, belki de normal bir sestir,
şu an kullanmaya devam ediyorum ama rahatsız olmaya devam edersem servise soracam, belki fan milinin yağlanmasıyla sorun çözülebilir diye düşünüyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR