Duster her yere çıkar...Duster herşeyi yapar demek ve bunuda kanıtlamak için...Birçok Duster ve buna benzer araç sahipleri...Bu kadar gereksiz ve hiç bir amacı olmayan parkurlarda...bu aracı sürmeye çalışıyorlar...
Öncelikle aracınızı teknik korumaya almanız şart...Aracın altını koruyamadıktan sonra o kayaların üstünden geçmişsin veya o kayaların üzerinde karteri patlatarak kalmışsın...
Sonuç Duster kaliteli veya çok kalitesiz araçmı olacak...
Orada kalacak olan DUSTER araca ben suç bulmam...Bu alanda araç kullanan direk suçludur...
Bence de haklısınız.Ama herhalde düşünce şudur :bakalım buradan geçecek mi ?
Geçince de zevklenecek.
Peki sizce nasıl parkurlarda dolaşmalı duster gibi araçlar.?
Bence de haklısınız.Ama herhalde düşünce şudur :bakalım buradan geçecek mi ?
Geçince de zevklenecek.
Peki sizce nasıl parkurlarda dolaşmalı duster gibi araçlar.?
BRAVO... BU MESAJIN ÜSTÜNE DAHA HİÇBİRŞEY SÖYLENMEMELİ
biz hep söylüyoruz DUSTER 4*4 bir AiLE aracı diye.....
ama duster ı olan arkadaşlar kızıyor....
aklın yolu bir...
Yorumlarınıza aynen katılıyorum.4*4 sisteminin de iyi olduğunu düşünüyorum..
Videodaki gibi kullanıyorum derken sizin araç videnuz yok mu?
Yalnız direksiyondaki esp sistemini anlamadım..
Tam olarak ne demek istediniz,neyinden şikayetcisiniz ki uzun yolda kullanmıyorsunuz....?
Yorumlarınıza aynen katılıyorum.4*4 sisteminin de iyi olduğunu düşünüyorum..
Videodaki gibi kullanıyorum derken sizin araç videnuz yok mu?
Yalnız direksiyondaki esp sistemini anlamadım..
Tam olarak ne demek istediniz,neyinden şikayetcisiniz ki uzun yolda kullanmıyorsunuz....?
Benim araç Videom yok...İnternette zaten yeteri kadar video var...Çekeceğim görüntüde çok farklı olmayacak...
Benim işim verici ve aktarıcılar...
Dağ tepe geziyorum ifadesi oradan geliyor...
.......................................................
EPS Direksiyon sistemi...
Elektro Power Steering’de (Elektrik motorlu direksiyon sistemi), bir sensör sürücünün direksiyon hareketlerini tarafından kaydeder ve direksiyon kolonu ya da direksiyon kremayeri üzerindeki bir elektro motora elektronik olarak kumanda eder.
Böylece, sürücünün direksiyon hareketini destekleyecek koşullara yetecek bir tork oluşur.
........................................................
Günümüz şartlarında hemen hemen tüm araçlarda bu tip direksiyon sistemi var...Bu tip direksiyon kullanan bir sürücü Hidrolik direksiyonlu bir araca bindiği an aradaki farkı görüyor...En azından ben gün içerisinde sürekli Duster araca binsem alışırım...
Gün içerisinde birkaç değişik tip araç kullanınca ve bunlardan sadece Duster da hidrolik direksiyon olunca...Araç kullanma zevkiniz ve isteğiniz azalıyor...Bu nasıl direksiyon yahu diyorsunuz...Tamamen sürüş konforu ile ilgili bir rahatsızlık...