Dacia Logan 1.4 ambianc...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzey_79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,904

Etiketler

Ynt: Dacia Logan 1.4 ambianc...

Ben bilmediğim bir konuda soru sordum konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa diye de ekledim...
Böyle saçma sapan alaycı tavırlara gerek yok,eğer başlık uygun değilse forum yöneticisi yayınlamaz yada siler ama bunun dışında açamazsın yapamazsın gibi emir kipleri hiç hoş olmamış açıkçası...
Böyle bir forumda seviyenin bu kadar düşmesi ve yüzeysel tartışmaların yaşanması yeni bir üye olarak beni üzdü...
Yöneticiden rica ediyorum,başlığı silsin....

Sayın kuzey_79
selamlar, sanırım bizleri yanlış anladınız. Açtığınız konu başlığı ile ilgili olarak ben bir yorum yapmadım ki. Benim uyarım, 2 üyemiz arasındaki "birbirlerini yanlış anlamaları" konusunda idi..

Dolayısı ile, eğer "kaldırım açtığım başlığı" derseniz, buna saygı gösterir silerim tabii ki. Ama tekrar belirtmek istiyorum, uyarılarımın sizinle veya açtığınız başlıuk ile ilgisi yok.

iyi günler dilerim, reha

Reha Bey;
Size bir sözüm yok.Ben, gereksiz başlık açma,meşgul etme, gibi yüksek perdeden yazan ve kendisini çok derin gören arkadaşa ithafen yazdım...
Saygılarımla..

Reha Bey;
Size diyeceğim birşey yok,Başlık açma,aforoz edilirsin,kızarlar,vb. oteriter dışlayıcı bir dil kullanan arkadaşa söylemek istediğim bir iki cümle var...
Sayın arkadaş,1-Başlık açmak için birilerinden izin almama gerek yok sanırım,burası askeri bir kışla değil bende er değilim.2-Ben başlık açmak için açmadım,bilmediğim bir konuda yardım istedim eğer varsa fikrin söylersin yoksada geçersin.Aforoz edilirsin,kızarlar gibi komik ve alaycı cümleler kurmak seviyeyi çok aşağılara çekmektir ki ben oraya kadar hiç bir şekilde inmem..3-Kendisinin ilgili olduğu konu dışandakileri önemsememek veya dışlamak ancak tekçi egoist bir düşünceye hizmet eder ki forumlar vb. platformlar paylaşım ve bilgi alışverişi için vardır...
saygılarımla

Kuzey_79' Alıntı:
Reha Bey;
Size diyeceğim birşey yok,Başlık açma,aforoz edilirsin,kızarlar,vb. oteriter dışlayıcı bir dil kullanan arkadaşa söylemek istediğim bir iki cümle var...
Sayın arkadaş,1-Başlık açmak için birilerinden izin almama gerek yok sanırım,burası askeri bir kışla değil bende er değilim.2-Ben başlık açmak için açmadım,bilmediğim bir konuda yardım istedim eğer varsa fikrin söylersin yoksada geçersin.Aforoz edilirsin,kızarlar gibi komik ve alaycı cümleler kurmak seviyeyi çok aşağılara çekmektir ki ben oraya kadar hiç bir şekilde inmem..3-Kendisinin ilgili olduğu konu dışandakileri önemsememek veya dışlamak ancak tekçi egoist bir düşünceye hizmet eder ki forumlar vb. platformlar paylaşım ve bilgi alışverişi için vardır...
saygılarımla
Selamlar
öncelikle belirtmekte fayda görüyorum...
1) aramıza hoş geldiniz.. Zira, "bilmediğiniz ve sorduğunuz" bir soru, başkalarına da ışık tutabiliyor
2) aynı veya benzer başlık açma konusunu "ben bile" yapabiliyorum
3) uyarmak "vazife" ama "istemeden de olsa" sanal ortamda "kırıcı" olabiliyor veya "maksadını aşabiliyor"
4) Ben "eminim ki", uyarıda bulunan arkadaşlarımız "kırıcı" olmayı asla düşünmemişlerdir.. Zira, burada "biz-bizeyiz", paylaşmak için varız..

Dolayısı ile, hep söylemeye çalıştığım "karşılıklı anlayış" ama "karşılıklı" burada önemli.. O yüzden "zor olsa da" bazı rahatsızlıkları "biraz toleranslı" olmaya çalışmak en sağlıklısı..

herkese iyi günler dilerim, reha

Reha bey, Bu bizim Dusterlar siz yöneticiler için çok baş belası olmaya başladı galiba, her topikte bir tartışma ve tartışmaları tatlıya bağlayan, bağlamaya çalışan bir Moderatör... Sanırım yakında birçok Moderatör arkadaşınız ve sizde Anti-Dustercı olacaksınız bu yüzden ;D ;D ;D

Selamlar
yok yok.. aslına bakarsanız, Duster'in arazide ve sehiriçi gidişini görmüş bir offroad sever olarak, benim hiç de öyle bir niyetim yok ;-)) reha

reha' Alıntı:
Selamlar
yok yok.. aslına bakarsanız, Duster'in arazide ve sehiriçi gidişini görmüş bir offroad sever olarak, benim hiç de öyle bir niyetim yok ;-)) reha
II. Land Rover Buluşmasından mı bahsediyorsun abi ? Bizim şaft kopardığımız... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR