Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macir_ertan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,939

Etiketler
Ynt: Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Paylaşılmıştı ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80065.0

Motor bölmesini sanki aceleye geitirir gibi tıkıştırmışlar :smiley: garip duruo

Görüntü güzelde...

Arazi şanzımanı yani; motor gücünü tekerleklere iletirken torku arttıramıyorsa, iki şafta %50 gücü dağıtamıyorsa gerçek arazi şartlarında iş yapmaz.

Standartında veya sonradan takılan dif. kilidi yoksa arazi şartlarında iş yapmaz.

Amortisör hareket mesafesi sınırlı ise arazi şartlarında iş yapmaz. İlk hendekte askıda kalır.

Ha ne olur. Güzel bir hobi aracı olur. Ailecek kayağa gidilir, altı yüksek bir binek araç kadar pikniğe gidilir.

Tıpkı aynı yürürü paylaşan, farklı kupalı kardeşi gibi.

Dacia Duster'ı motor, iç hacim, kalite ve boyutu farklı olsa da aynı amaç için üretilmiş Subaru Forester ile kıyaslayınız.

bence bir fantazi arabasından ileriye gidemez kaldıki çok melez bir araç olmuş birazda taklit rubicon benzettim zaten dacianın kendi melez zaten tam ortaya karışık olmuş...
tam baba zengin üniversite okuyan aykırı gençlik arabası...

macir_ertan' Alıntı:
Sanki değilmi Hakan bey bana da biraz asimetrik gibi geldi

Aynen öle duster motor kabininde gayet toplu ve güzel bir şekilde duruo ve bunun sanırım motor bölmesinin hacmi daha büyük sanırım,daha düzenli durması gerekirdi...

gogo10' Alıntı:
evet paylaşılmıştı ama orada tartışmadan başka bişey olmamıştı,sayfalarca gereksiz tartışma,hatta bazıları neredeyse hakaret boyutuna gelmişti. burada yeniden açılması umarım bilgi paylaşımı için iyi olur çünkü şahsen benim bilgiye çok ihtiyacım var. Doğuda öğretmenlik yapıyorum off roadla ilgim alakam yok okadar vaktimde yok verecek paramda :smiley: bu eğer duster gibi ucuz olursa tam benim için biçilmiş kaftan! buradaki çamurlu,bozuk yollarda çok iyi iş çıkarır.
yukarıda Onur bey bir çok konuda bilgi vermiş. Hem bilgiye ihtiyacım var demişsiniz, hem off roadla alakam yok demişsiniz. Hem de bilenlerin yazdıklarını hiçe sayarak çamurlu bozuk yollarda çok iş çıkarır demişsiniz.

Ben de offroad araçlarının mekanik aksamından profesyonelce anlayan biri değilim, ancak; forumlardan bilgilendiğim kadar konuya yakınım. Bu techdrah'ı kendi internet sitesinden de inceledim. Öncelikle kaportasının 20-25 yıl korozyona dayanıklı olduğunu söylüyorlar. Alüminyum ve plastik kombinasyonu. Bu direnci gösterecek başka bir marka bilmiyorum. Motoru dizel renault motoru ve vergisi düşük hacimde. Dozunda toprak yollara girecek, şehiriçinde de kullanılabilecek ölçülerde bir araç. Ben son derece olumlu buluyuorum ve yeterli servis ve parçayla Türkiyeye gelirse, tutulur sanıyorum..

mimar bey tekrar soruyorum türkiye fiyatı ne olacak acaba ? bilginiz var sanırım ?

ithalatçısı değilim, bilmediğimi daha önce de söylemiştim..temcit pilavı gibi bana soruyorsun fiyatını..)))

çünkü sizin türkiye fiyatı belli olmuş gibi , 13.000 euro iyi fiyat , iş yapar vs vs mesajlarınız var , orada bu fiyat türkiye'de kaç olacak herhalde fikriniz var ki , iyi fiyat türkiye'ye gelirse iş yapar diyorsunuz :smiley: bir bildiğiniz var herhalde diye sordum ama yokmuş... ne bileyim orada 13.000se burada 17.000 mi , 24.000 mü ? ne mesela ?

"araç testettim bence gayet başarılı biraç duster bence çok tutulacak biaraç fıransada çuk avrupada tutulan bi araç ilerki zamanlarda göreceksiniz ama modifiyesiz olmaz kısacası ben beğendim tutar "

yukarıda yazdığım yorumu Ahmet07 nickli arkadaşımız bu forumda yazmış.Kendisi Antalya da offroad araçlar için her türlü aksesuar ve modifiye işiyle uğraşır.Ahmet'i bu forumda tanımayan yoktur sanırım kendisinde de tam olarak modifiye edilmiş bir VX 80 var sanırım tam bir arazi canavarı ve Ahmet Duster için bu yorumu yapmışsa başka söze gerek yok diye düşünüyorum bunu uzman görüşü olarak kabul edebiliriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR