Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,024

ihsane

Bir ben varım deme, "Yoksan da olur".
Yer
İstanbul
Dağcılık eğitimi almak isteyen arkadaşlar Her perşembe Saat.19.30 Kozi alışveriş merkezi yanı belediye salonunda eğitim veriyoruz.(İDAK) isteyen katılabilir,,,katılacaklar İsimlerinizi bildirin,,,,ücretsiz...

Etiketler

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

perşembe 19.30 kozi alışveri merkezi yanı belediye salonu

Kozi Alışveriş Merkezi nerede .?

Hangi kent ve ilçe. ?

ihsane' Alıntı:
Kozyy alışveriş merkezi,
İstanbul,Kozyatağı

Öncelikle merhaba ben hakan 19 yaşındayım, istanbul üniversitesinde okuyorum, istanbul maltepe'de yaşıyorum kozyatağına rahatça gelebilirm...
Acaba eğitimlere gelecek haftadan itibaren katılabilir miyim ?

the north face' Alıntı:
Öncelikle merhaba ben hakan 19 yaşındayım, istanbul üniversitesinde okuyorum, istanbul maltepe'de yaşıyorum kozyatağına rahatça gelebilirm...
Acaba eğitimlere gelecek haftadan itibaren katılabilir miyim ?

Tabiki katılabilirsiniz, her perşembe 17.30 da kozi yanı belediye salonlarında,,,,,,,

ihsane' Alıntı:
Tabiki katılabilirsiniz, her perşembe 17.30 da kozi yanı belediye salonlarında,,,,,,,

Tamam o zaman kısmetse bu hafta mutlaka katılmak istiyorum bizim üniversitenin doğa sporları kulübüne çook zor ulaştığım için eğitimlere geç kaldım baya üzülmüştüm. Bu hafta mutlaka katılacağım görüşmek üzere... Gerçekten böyle önemli eğitimi ücretsiz vermeniz çok büyük bir şans....

the north face' Alıntı:
Tamam o zaman kısmetse bu hafta mutlaka katılmak istiyorum bizim üniversitenin doğa sporları kulübüne çook zor ulaştığım için eğitimlere geç kaldım baya üzülmüştüm. Bu hafta mutlaka katılacağım görüşmek üzere... Gerçekten böyle önemli eğitimi ücretsiz vermeniz çok büyük bir şans....

bu hafta senede bir gün olan yönetim kurulu olarak kulübün durum değerlendirmesi yapılacak,eğitim yeni yıl perşembe devam edecek, bilginiz olsun,eğitim yok,, yeni yılınızı kutlar yeni senede görüşürüz......

herkesin yeni yılını kutlar saglık mutluluklar dilerim

ihsane' Alıntı:
bu hafta senede bir gün olan yönetim kurulu olarak kulübün durum değerlendirmesi yapılacak,eğitim yeni yıl perşembe devam edecek, bilginiz olsun,eğitim yok,, yeni yılınızı kutlar yeni senede görüşürüz......

isabet olmuş benim de finallerim var malum en müsait zamanda görüşmek üzere....

merhaba .her perşembe mi oluyor .ve eğitim ne kadar sürüyor.tskr

saydam30' Alıntı:
merhaba .her perşembe mi oluyor .ve eğitim ne kadar sürüyor.tskr

evet her perşembe 19,30 başlıyor en çok bir buçuk saat kadar sürüyor,,kozzy alışveriş merkezinin yanında belediye salonunda içeride görevli sizin nereye gideceğinizi söyler ben dağcılık eğitimi için geldim diye söyleyin yeter.....Bekleriz......bu hafta tenik kazma ve ip eğitimi devam ediyor,,,

Son dakika gelişmesi,,,

Merhabalar,

İstanbul Dağcılık Kulübü olarak yapacağımız 2.Olağan Genel Kurul nedeniyle iki hafta süreyle eğitimlerimize ara veriyoruz. 26 Ocak 2012 tarihi itibariyle derslerimiz kaldığı yerden devam edecektir.

2.Olağan Genel Kurul, 12 Ocak 2012 Perşembe günü saat 19:30'da "Kozzy Kozyatağı Kültür Merkezi, Bayar caddesi, Buket sokok, No:21 Kozyatağı - İstanbul" adresinde yapılacaktır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, genel kurul 19 Ocak 2012 Perşembe günü saat 19:30'da aynı yerde ve aynı gündemle yapılacaktır.

Genel Kurul gündemi aşağıdaki gibidir;

GÜNDEM:
1. Açılış, yoklama ve saygı duruşu
2. Başkanlık divanı seçimi,
3. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası,
4. Mali raporun okunması ve ibrası,
5. Yönetim Kurulu seçimi
6. Denetleme kurulu seçimi
7. Onur kurulu seçimi
8. Dilek, temenniler ve kapanış.

Bilginize rica ederiz.

İstanbul Dağcılık Kulübü
Yönetim Kurulu

Merhabalar İstanbul Dağcılık Klübü üyelerimizden 7 üyemiz 2011 Ağustos ayında İran'da gerçekleştirdikleri Demavend (5671m) dağ tırmanışının öyküsünü ve fotoğraf ve videolarla anlatıyor. Dumanı tüten volkanın izinde yedi Türk dağcısı...Doğası, tarihi, coğrafyasıyla İran'ı genç sporcularımızın gözüyle izleyin... Yer: Kozzy Kültür Merkezi / Toplantı C SalonuTarih: 21.Ocak.2012Saat: 19:30

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR