koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 15 Haz 2012 #593 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... acaNn' Alıntı: geçen trafikte sıkıştım, başıma güneş geçiyodu nerdeyse ;D ,, asıl keyfi akşamüstü çıkıyor, püfür püfür Genişletmek için tıkla ... Heheheee.. ;D
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... acaNn' Alıntı: geçen trafikte sıkıştım, başıma güneş geçiyodu nerdeyse ;D ,, asıl keyfi akşamüstü çıkıyor, püfür püfür Genişletmek için tıkla ... Heheheee.. ;D
tibetiset Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 0 Web www.gurhanturan.com 15 Haz 2012 #594 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... .
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 15 Haz 2012 #595 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... güzel fotolar,araç'ta süper olmuş ben hala şnerkeri ayarlıyamadım.
acaNn 96" Daihatsu Feroza Sx Mesajlar 437 Tepkime Puanı 2 Yer Maltepe/İstanbul 15 Haz 2012 #596 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... genelde sonradan yapılma hardtoplar arabada çok sırıtır ama bunu hangi usta yaptıysa fena yapmamış. Ama üstü açılmıyor sanırım
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... genelde sonradan yapılma hardtoplar arabada çok sırıtır ama bunu hangi usta yaptıysa fena yapmamış. Ama üstü açılmıyor sanırım
ayci aycan Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 Yer Denizli 3 Tem 2012 #597 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... feroza ile çamurda ilerlemek çok keyifliydi. Çekimlerde sunroofdan bol bol faydalanıyoruz
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... feroza ile çamurda ilerlemek çok keyifliydi. Çekimlerde sunroofdan bol bol faydalanıyoruz
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2012 #598 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... süper keyifli biraraç benim üstte sepet olduğundan açamıyorum ama birgün sepeti çıkartıp zevkimi yapıcam.
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... süper keyifli biraraç benim üstte sepet olduğundan açamıyorum ama birgün sepeti çıkartıp zevkimi yapıcam.
ayci aycan Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 Yer Denizli 5 Tem 2012 #599 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... kirli olmak çok yakışıyor feroza'ya ama annemin zoruyla mecburen yıkamaya verdim
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... kirli olmak çok yakışıyor feroza'ya ama annemin zoruyla mecburen yıkamaya verdim
alican4153 TB2PAG Mesajlar 1,008 Tepkime Puanı 1 Yer Kocaeli-Maşukiye Web www.facebook.com 5 Tem 2012 #600 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Zorla yıkatan bi annede bende var ;D ;D
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 16 Tem 2012 #601 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ben bir aydır araca bez sürmedim ,garibi bende bi çimdireyim bari şöyle bol sabunlu kendine gelsin.
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ben bir aydır araca bez sürmedim ,garibi bende bi çimdireyim bari şöyle bol sabunlu kendine gelsin.
acaNn 96" Daihatsu Feroza Sx Mesajlar 437 Tepkime Puanı 2 Yer Maltepe/İstanbul 18 Tem 2012 #602 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... benimki de çok pisti, üstünü açtığımda fırsat bu fırsat deyip tavanını eve götürüp balkonda bir güzel cifledim ;D , tavandaki babam zamanından kalan sigara dumanının izleri de çıktı sonunda, mis gibi oldu
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... benimki de çok pisti, üstünü açtığımda fırsat bu fırsat deyip tavanını eve götürüp balkonda bir güzel cifledim ;D , tavandaki babam zamanından kalan sigara dumanının izleri de çıktı sonunda, mis gibi oldu
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 12 Eyl 2012 #603 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... 2-3 Eylül Beypazarı Tabana Kuvvet etkinliğinden birkaç kare. Ekli dosyalar DSC_1996_fhdr.jpg 154.7 KB · Görüntüleme: 295
acaNn 96" Daihatsu Feroza Sx Mesajlar 437 Tepkime Puanı 2 Yer Maltepe/İstanbul 13 Eyl 2012 #604 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ohh ne güzel çamurlanmış, biraz da sulanmış , abi arka jant göbeği sizin kasada yok mu yoksa düştü mü?
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ohh ne güzel çamurlanmış, biraz da sulanmış , abi arka jant göbeği sizin kasada yok mu yoksa düştü mü?
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 13 Eyl 2012 #605 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... acaNn' Alıntı: ohh ne güzel çamurlanmış, biraz da sulanmış , abi arka jant göbeği sizin kasada yok mu yoksa düştü mü? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim. Jant göbeği var,ben takmıyorum,çünkü flanş takınca çok dışarıda kalıyor
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... acaNn' Alıntı: ohh ne güzel çamurlanmış, biraz da sulanmış , abi arka jant göbeği sizin kasada yok mu yoksa düştü mü? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim. Jant göbeği var,ben takmıyorum,çünkü flanş takınca çok dışarıda kalıyor
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 13 Eyl 2012 #606 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... merhaba cevdet bey ,çok güzelkareler,biraz'daha resim.
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 13 Eyl 2012 #607 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bekirgümüş' Alıntı: merhaba cevdet bey ,çok güzelkareler,biraz'daha resim. Genişletmek için tıkla ... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90387.0 Gezi ile tüm çalışmalarım. Teşekkür ederim.
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bekirgümüş' Alıntı: merhaba cevdet bey ,çok güzelkareler,biraz'daha resim. Genişletmek için tıkla ... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90387.0 Gezi ile tüm çalışmalarım. Teşekkür ederim.
acaNn 96" Daihatsu Feroza Sx Mesajlar 437 Tepkime Puanı 2 Yer Maltepe/İstanbul 20 Eyl 2012 #608 Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... iz genişliği biraz daha fazla olsa ne güzel olacaktı orjinal Ekli dosyalar IMG_5584.JPG 76.2 KB · Görüntüleme: 246