koroglu1414
Zirve
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....
acaNn' Alıntı:iz genişliği biraz daha fazla olsa ne güzel olacaktı
orjinal

acaNn' Alıntı:iz genişliği biraz daha fazla olsa ne güzel olacaktı
orjinal
Muhtemelen sürtecektir,benimkinde dodik yok,fakat önler sürtüyor davlumbaza ve öndeki tampondaki plastiklere..acaNn' Alıntı:arabanın kasası da genişledi ondan iz açıklığı çok belirgin olmadı ;D
ama şu durumda flanş olunca çamurluklara sürtmez mi?
Dodikler sökülmeden olmazacaNn' Alıntı:ben de öyle düşünmüştüm, davlumbaz hadi neyse dayanıklıdır ama dodik hemen kırılır gibi
Benimkinde işçilik yok denecek kadar az,herşey dahil 750 lira istedi arkadaşımacaNn' Alıntı:ben boyatiyim de yeni görüntüsü size de gaz verir belki ;D , boyacı 1 haftayı bulur dedi ama ondan daha vermedim , uygun zamanı kolluyorum
Evet,komple boya,iki renk var biliyorsun benimkinde..acaNn' Alıntı:cevdet abi komple boyadan mı bahsediyorsun? öyleyse fiyat mükemmel.
ben 2 tane tanıdığa gittim biri 850 biri 1000 tl dedi, sonra hiç tanımadığım birine gittim 1100 tl fiyat verdi ama altına siyah boya da atıp tamponlara da krom vida kullanacakmış öyle küçük şeylere bile dikkat ettiği için ona boyatıcam sanırım, haa bir de adamın yerinde bekleyen arabaların ford mustang, audi a4 tarzı pahalı arabalar olmasının da etkisi var tabi![]()
Seninkinde epey işçilik varmışacaNn' Alıntı:bence komple boyaya 2 kilo yeter, boyanın kilosu zaten olsun olsun 100 hadi çok kaliteliyse 150 lira ama kaporta işçiliği zor gibi geldi bana, tamponlar sorun değil ama dodiklere kim bakarsa baksın hemen suratı değişiyor adamların.
ya kaporta işinden dolayı fazla tutuyor ya da kazıklanıyorum
kaportada yapılacaklar: sağ kapı ezik, marşipyeler, 1 dodik , ön-arka tampon.
boya: sunroof-hardtop,4 dodik, ön arka tampon, taban, çeki demiri-karter koruma- demir tampon vs., sol kapı ,marşipyeler,ön panjur,kapı içleri -kaput vs. de rötuşlar yapılacak+ pasta cila
fırın boya yapılacak ama yine de fiyat fazla geldi yahu ;D , 750 800e kurtarırım diyordum halbuki