Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,721
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Ben yazın bile antifriz koyuyorum"Üç litre"antifriz koymazsan çürütür her yerini

Etiketler

koroglu1414' Alıntı:
Ben yazın bile antifriz koyuyorum"Üç litre"antifriz koymazsan çürütür her yerini

kışın hortumlardan su kaçırıyordu antifriz koyunca akıp gidiyordu ee öğrenci oluncada her hafta paramı vercem antifrize izmit merkezde ne kadar soğuk olur ki dedim oluyomuş ;D ;D blokta kalan su soğutup çatlattı işte,dıstan ve içten boydan boya çatlak yağ kanallarıda içten çatlayınca su kanalından yağa su karışmış

alican4153' Alıntı:
bulunuyor abi,1.6 applause larla aynı bize sanayideki rektefiyecilerin biri 1.750 biri 1.500e buldu ben kendim 750ye buldum karter kapağı ve triger muhafazaları dahil
Çok iyi ya süper..
Birde parça problemi var diye millet bi'tarafını yırtıyor ;D

bizim millet sabırsız, parça beklemeye tahammülü yok abi, hem feroza gibi arabaya bineceksin hem de çat diye elinin altında parçayı hazır tutacaklar, yok öyle ;D

acaNn' Alıntı:
bizim millet sabırsız, parça beklemeye tahammülü yok abi, hem feroza gibi arabaya bineceksin hem de çat diye elinin altında parçayı hazır tutacaklar, yok öyle ;D
Aynen doğru diyorsun
Birde fiyat olarak çokta abartılı değilmiş 750tl gibi bir fiyat..

merhaba gezen bilir dostlarım 1996 model feroza lamak istiyorum enjeksonlu doğrumu istiyorum acaba fiyatları nerelerde pişman olurmuyum daha sonra yoksa suzuki mi alsam 5 kapı 2000 yada 2001 sizler ne dersiniz şimdiden teşekkürler

Enjeksiyonlu veya karbürotörlü seçeneklerinden önce,bakımlı,ezik olmayan bir feroza bulursanız kaçırmayın derim,zira suzukilere göre dayanıklı bence..