KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
biz ferozayı yine söktük blok değiştiriyoruz,blok boydan boya çatlak çıktı yağa su karışmasının sebebi oymuş ;D ;D çatlamasının sebebini babam benim sıcak motorla suya girmek olarak beni suçladı ama ondan değil kışın antifriz koymamaktanmış :-\ kışın ufak olan çatlak ısındıkça açmış yürümüş gitmiş burdan köye yol olmuş ;D ;D ;D ;D
kışın hortumlardan su kaçırıyordu antifriz koyunca akıp gidiyordu ee öğrenci oluncada her hafta paramı vercem antifrize izmit merkezde ne kadar soğuk olur ki dedim oluyomuş ;D ;D blokta kalan su soğutup çatlattı işte,dıstan ve içten boydan boya çatlak yağ kanallarıda içten çatlayınca su kanalından yağa su karışmış
bulunuyor abi,1.6 applause larla aynı bize sanayideki rektefiyecilerin biri 1.750 biri 1.500e buldu ben kendim 750ye buldum karter kapağı ve triger muhafazaları dahil
bulunuyor abi,1.6 applause larla aynı bize sanayideki rektefiyecilerin biri 1.750 biri 1.500e buldu ben kendim 750ye buldum karter kapağı ve triger muhafazaları dahil
bizim millet sabırsız, parça beklemeye tahammülü yok abi, hem feroza gibi arabaya bineceksin hem de çat diye elinin altında parçayı hazır tutacaklar, yok öyle ;D
bizim millet sabırsız, parça beklemeye tahammülü yok abi, hem feroza gibi arabaya bineceksin hem de çat diye elinin altında parçayı hazır tutacaklar, yok öyle ;D