KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
conta yakma sıkıntısı mı yok öyle birşey biz motoru söktük conta sapasağlam çıktı,suyun yağa karışmasının sebebi saplamaların uzamasından kaynaklanmış kapağın izi çıkmamıştı bile contada. saplamalar uzadığı için sıkınca uçları aşağı deydiğinde kapağı yukarı doğru açmış.
Contada var onuda unutmamak lazım ;D ama servis ne isterseniz 20 güne getirtiriz japonyadan dedi,adapazarındaki servisede daihatsunun türkiyeden çekilmesini sordum servis ve yedek parça ağında değişiklik yok sadece araç satışı olmayacak dedi ben kurtardım valla maşallahı var saat gibi çalışıyor bakalım vinç tamponu yaptırma gibi bir planım var üstteki sisleride tampon yaptırırsam onun üzerine alıcam
oh oh hadi bakalım hayırlısı,tam canavar olucak desene , ben de flanş işinden vazgeçtim, geçen artikülasyona bakarken flanş taksaydım çamurluğa sürter gibi geldi.
adaş senin akün kaç amper? şimdi ben de 2 tane sis alıcam da 60 amper akü yeter mi diye düşünüyorum, hatta almayı düşündüklerim bunlar
hellanın da tek dezavantajı var,magirus dolmuşlarda ,şahin-doğan vs. arabalar hella dolu, çakma ama olsun dış görünüş aynı ;D
bu arada arabanın güneşliği artık iyice sinir etmeye başlamıştı,içini belki tamir ederim dedim. Açtıktan sonra vallahi ben bile utandım. İncecik demirin içine bildiğimiz 2mm kalınlığında kartonu bantla yapıştırmışlar, tabi 16 sene içinde karton kartonluktan çıkmış
Radyotör kenarından biraz-cık ıslaklık oluyor ama bununla eksiltme çok fazla olmaz düşüncesindeyim,zira yinede oluyor,bazen çok rampalı yol çıkıp stop ettiğimde curkk curkk diye hava su karışımı bir emiş sesi geliyor ;D anlamadım..
Cevdet abi eğer motoru sökersen saplamalarınıda kontrol ettir uzama yaptığı için vidanın başladığı yerde incelme oluyor sıkarken 'çaattt' diye kırılıyor valla ;D biz son motor açışımızda 6 saplamayı değiştik. he birde şuan servis stoklarında kısa saplama var ama uzunlar yok onun için sipariş verip 20 gün beklemek gerekiyor.
conta yakma sıkıntısı mı yok öyle birşey biz motoru söktük conta sapasağlam çıktı,suyun yağa karışmasının sebebi saplamaların uzamasından kaynaklanmış kapağın izi çıkmamıştı bile contada. saplamalar uzadığı için sıkınca uçları aşağı deydiğinde kapağı yukarı doğru açmış.
Birde şunu sorayım,distiribürator kapağı il tevzi kutusu arasında conta vb birşey varmı sizinkilerde?zira benim araç su geçişlerinde olduğu gibi dolduruyor içini
keza,bir bardak su döksende giriyor-ya
Birde şunu sorayım,distiribürator kapağı il tevzi kutusu arasında conta vb birşey varmı sizinkilerde?zira benim araç su geçişlerinde olduğu gibi dolduruyor içini
keza,bir bardak su döksende giriyor-ya
rica ederim abi,ben hiç öyle bir conta farketmedim :-\ bende bir kere sudan hızlı geçmiştim hemen stop etti ondan sonra poşet sardım bir daha stop etmedi ;D ;D
rica ederim abi,ben hiç öyle bir conta farketmedim :-\ bende bir kere sudan hızlı geçmiştim hemen stop etti ondan sonra poşet sardım bir daha stop etmedi ;D ;D
Merahabalar Salih bey,distiribütör kapağının fiyatı nerelerde?bilginiz varmı + conta sonradan alınabiliyormu?yoksa sizin aldığınız gibi takım halinde'mi satılıyor.
Demekki benimkinde conta olmadığı için su alıyor