KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ayrıca servis kılavuzu her 40.000 km de sübap ayarlarının kontrol edilmesini söylüyor ama her 20.000 km de bir yapılsa daha iyi olur gibime geliyor, ben sübap ayarı yapılmadan önce 2 ile çıktığım yokuşu ayarlar yapıldıktan sonra 4 le çok rahat çıkmıştım.
Bekir Bey,Ersan abinin daha önce bahsettiği gibi sübap ayarlarıyla alakalıda olabilir belki.Kendiside ayarlar yapıldıktan sonra yokuşu daha rahat ve büyük vitesle çıktığını belirtmiş.
Bekir Bey,Ersan abinin daha önce bahsettiği gibi sübap ayarlarıyla alakalıda olabilir belki.Kendiside ayarlar yapıldıktan sonra yokuşu daha rahat ve büyük vitesle çıktığını belirtmiş.
Rica ederim Bekir bey,bizde bu aralar kısmet olursa sübap ayarlarını yapcaz,egzost işi benimde aklıma takıldı şimdi benimkinde de Dodge egzostu varmış öyle demişti egzostcu bende gidip göstericem acaba etkiliyor mu gücü diye
Alican,
O kilidi takıpta, tek teker havadayken ötekine güç iletmeyeceği bilinerek hesap edilip tasarlanmış akslardan birini zorlayıp kırarsan, bende çıkma sol aks (kısa olanı) var, hatta diferansiyelde var , ama sağ (uzun olanı) aks yok, bulmasıda çok zor. Bilesin
Bu arada kaynak attıranın aksı hiç kesilmemiş mi?
Sevgilerimle
Ersan
Alican,
O kilidi takıpta, tek teker havadayken ötekine güç iletmeyeceği bilinerek hesap edilip tasarlanmış akslardan birini zorlayıp kırarsan, bende çıkma sol aks (kısa olanı) var, hatta diferansiyelde var , ama sağ (uzun olanı) aks yok, bulmasıda çok zor. Bilesin
Sevgilerimle
Ersan
Bencede ;D ;D imail bey merhaba suziki jeep kullanıcısı olarak bu bölümlerde'de bulundum ama ferozu'ların sakkarya gurubunun samimiyeti sıcaklıyı hiç birinde yok gibi tabi sizin varlıyınızda başka bu sitede ,yani feroza aldıyıma bunun için muyluyum,saygılar
Alican,
Sevgilerimle
Ersan
Ersan Abi ben okadar incelemedim nedir ne değildir diye zaten alacağımdan da değil feroza için görünce paylaşayım dedim ;D Sağ aksı kırarsak yandık demekki :-\ Kaynak attırana hiç sormadım internette feroza ilanlarında vardı arka difransiyel kilitli yazmış hemen aradım nerden buldunuz dire sordum kaynak attırdım dedi hee tamam dedim bende kapadım
geçen kayışdağına çıkınca bayağı dik bir yerden manevra yapmak zorunda kaldım ama arabanın limitlerini tam da bilmediğimden ödüm patladı resmen,,ferozanın eğim ölçerini aktif olarak kullanan var mı? şimdiye kadar süs olarak duruyodu orta konsolda ama geçen bayağı ihtiyacım oldu