KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Karda yol açmak için biraz yaktım balatayı,zaten pedal yukarı gelmişti baya Birde benim arabada dodge egzostu var sesi güzel olunca sürekli yarım debriyaj aragaz yarım debriyaj aragaz balata bitiyo ;D ;D ;D
merhaba arkadaşlar feroza'mın muayene günü geldi bir sorunum var sağfarda çok ufakbir taş çarpması var muameleci arkadaş yüzde elli geçebilir dedi eyer geçmesse bu farı nasıl nerden bulabiliriz,saygılar hayırlı haftalar.
yedek parça için numara vermiştim ama onlarda yoksa bilemiycem
bu arada ferozamı satmaya karar verdim,sınavlarım bitsin, ufak tefek eksikliklerini yaptırıp ilana koyucam. Hem evdekiler satmam için ısrar ediyor, hem de toplamak için başında durmam gerekiyor ki zamanım yok, yarım yamalak bine bine arabadan soğudum resmen. Hayırlısı artık :-\
merhaba arkadaşlar feroza'mın muayene günü geldi bir sorunum var sağfarda çok ufakbir taş çarpması var muameleci arkadaş yüzde elli geçebilir dedi eyer geçmesse bu farı nasıl nerden bulabiliriz,saygılar hayırlı haftalar.
yedek parça için numara vermiştim ama onlarda yoksa bilemiycem
bu arada ferozamı satmaya karar verdim,sınavlarım bitsin, ufak tefek eksikliklerini yaptırıp ilana koyucam. Hem evdekiler satmam için ısrar ediyor, hem de toplamak için başında durmam gerekiyor ki zamanım yok, yarım yamalak bine bine arabadan soğudum resmen. Hayırlısı artık :-\
cevdet bey benim farlar dört köşe deyil,buldum bir kaç yerde 350,450,tl arası deyişiyo fiatlar, bugün muayeneye gidecek dün akjşam oto eletrikcime gittim benimde bir aracım bu şekilde hafif kusurla geçti dedi bende bi şansımı denicem,inşallah geçeriz yoksa far deyiştirecez,teşekkürler saygılar.
merhaba arkadaşlar...
çoğu feroza çift renk biliyorsunuz. benim etekler gri üst kısım yeşil
merak ettiğim konu şu: ruhsatta bu renkler nasıl geçiyor ve vizede problem oluyor mu ?
benim şu anki ruhsatımda sadece gri( gümüş) yazılmış ama arabada baya baya yeşil var. önceki ruhsatta gümüş yeşil yazıyordu.
bu konuda fikri olan varsa, paylaşırsa memnun olurum...
merhaba arkadaşlar...
merak ettiğim konu şu: ruhsatta bu renkler nasıl geçiyor ve vizede problem oluyor mu ?
benim şu anki ruhsatımda sadece gri( gümüş) yazılmış ama arabada baya baya yeşil var. önceki ruhsatta gümüş yeşil yazıyordu.
merhaba arkadaşlar...
Ferozamın ön takımından araba sarsılınca gacur gucur ses geliyor,usta rotillerden dedi yağladık ilk başta geçti tekrar başladı daihatsu parçacısına rotilleri sordum tek satılmaz komple salıncak olarak satılır dedi daha önce hiç sizin başınıza böyle bir durum geldi mi ?
Ferozamın ön takımından araba sarsılınca gacur gucur ses geliyor,usta rotillerden dedi yağladık ilk başta geçti tekrar başladı daihatsu parçacısına rotilleri sordum tek satılmaz komple salıncak olarak satılır dedi daha önce hiç sizin başınıza böyle bir durum geldi mi ?