dana 90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,169

Etiketler

Ynt: dana 90

takoser' Alıntı:
Akreplerden çıkma Bakımları yapılmış dana 90 diferansiyeller takoser otomativ ÖN ARKA TAKIM 1800 TL Ankara ostim 0312 386 34 60
Dana 90 olduğuna emin misiniz? yanlış bilmiyorsam Dana 90 diye bir model yok.Dana 80 ve ondan sonra dana S 110 var.

sami arkadaşım ben bu nette zaten bilgilerimizin hep ve yanlış olduğunu görüyorum bende dana 90 yok diye biliyorum ama var diyosa arkadaşımız bakmak lazım birde resimlerini koyup parca numaralarını yazarsa bend e bilip öğrenmiş olurum sitede lazım olan arkadaşımızda varsa faydalanır

diferansiyeller dana 70 muadili , salisbury.İçi muhtemelen 3,54 çıkar.Oldukça kemikli düzgün mallar. Cj ve landlara güzel olur.
Salisbury'ler dana corp. tarafındsan landrover'a üretilen malzemeler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR