Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ
BTB_Wild' Alıntı:
Çok güzel yerler , ama 'tam yaşanacak yerler' desem mi demesem mi bilemedim : )
Herkesin bakis acisi farkli tabiki
burda yaz mevsimi belki 1 ay bile degil , onada ne kadar yaz dersiniz ayri konu , ben temmuz sonu gittim 9 gunde 3 gun yagmur gordum . Mesela orda tanistigim turkler benimle dalga gectiler , bikmis bir halde 'baska gezicek yer bulamadinmi kardesim yaz gunu burda hava hep boyle insanin ici karariyor vs. ...
Ama bana sorarsaniz ben yinede isterim orda yasamak
hayat , hersey cok duzenli , stres orani %0 , bir ulkede bir insanda sinirli olmazmi , birseye sinirlenmezmi
Ben hep sunu soyledim dondugumde ; Syphnx diye tuysuz bir kedi turu vardir , bu kedinin en buyuk ozelligi strese girdigi anda olur , Isveclilerde herhalde Istanbul da yasasalar Syphnx gibi dayanamaz 1 haftada ebediyete ulasilar burada
Ben sahsen yaz mevsiminde Yildiz Savaslari (istanbul trafigi) , kavga , dovus , herkesin delirmiscesine daha cok para kazanma hirsi , kazanamayincada anlamsiz bunalimlar yasamasi , tuketim cilginligi vs. vs. bir toplumun icinde yasamaktansa , devamli kis olsunda boyle meleklerle yasamayi tercih ederim herhalde
Yanlis anlasilmasin Turk toplumunu kotulemek degil amacim ama bizim toplumun su anda yasadigi durum bunlar
Ben ama sunu kesin soyleyebilirim , bir cok yeri gordum , Isvec-Norvec-Finlandiya yeryuzunde medeniyetin uc noktasidir , bu kesindir