<div class="bbWrapper"><b>Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="LRTD5" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
LRTD5' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Şu LR'ye BD30 atılabiliyor mu muhabbeti bir türlü netleşmedi. <br />
Benim araba, 1995 Düz Dizel Defender 90 Otokar imalatı. <br />
Motor Dizel, Şanzıman Lt77...<br />
<br />
Bir takım araştırmalar gösteriyor ki, <br />
<br />
1995 üsüt modelde, aracın markasının fabrikasyon daha önce taktığı motor %30'dan fazla güç artışı olmayacak biçimde takılır. <br />
<br />
Diğer bir görüş ise, (Geçmişte yapanlar var...)<br />
<br />
1995 üstü herhangi bir dizel atılır diyor.<br />
<br />
Bir başka alternatif ise, <br />
<br />
Muayene'ye gir, 2 seneyi kap, v8 at... işlettirme devam... Sonra günü gelince işini hallet hafif kusur devam..<br />
<br />
Ne şimdi.. Ne yapmak lazım.<br />
<br />
Bd30'u tanıyorum, beğeniyorum. Yavuz yapacakmış, Umut önermiş. demek ki iyi....<br />
V8 olursa hem otomatik olabilir, tadından yenmez ama polis durdurursa ne olura filan gelemem ben.... <br />
Puma biliyoruz, herkez memnun ama şimdi takılabiliyor mu bilinmiyor. Malum biraz da pahalı... <br />
300Tdi süper. Ama pahalı. (Pek de süper değil aslında bozulursa ateş pahası...tamiri)<br />
200Tdi benim arabaya cuk oturur, malum LT77 sebebiyle, ama bulunamaz, bulunsa da pahalı olur.<br />
<br />
!?<br />
<br />
Diz dizele, bir kuruş harcamam, harcayacağıma motor değişirim mantığım tam gaz devam ediyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
BD 30 takın hiçbir sorununuz kalmasın, muaynedende tek seferde aracım geçti, önemli olan projenin kusursuz çizilmesi.</div>