servetinsel
Kamp I
Defender 110 için abs fren sistemi uygulayan arkadaşımız varmı yardımlarınızı bekliyorum.
vosdost' Alıntı:Defender 110 na abs takan araç sahibini bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zordur. Fabrikasyon arazi aracı olan bir araçta abs ye niye ihtiyaç duydunuz ? Arazide abs dez avantajdır. Asfaltta ise 2 tonluk bir arazi aracının abs ye ihtiyaç duyacağını zannetmiyorum. Abs asfaltta fren mesafesini kısaltmaz. Yalnızca lastiklerin kilitlenmesini engeliyerek dureksiyon hakimiyetinizin kaybolmasını engeller.
servetinsel' Alıntı:Arkadaşlar teknolojininde ileri aşamaya geldiği günümüz şartlarında kamyonlar, tır çekiciler, otobüsler bile abs sistemi ile donatılmış durumda değilmi bu araçlar defender den on kat daha ağır olmasına rağmen emsalsiz bir güven ve sürüş rahatlığı veriyor.Sizler hiç buzlu de defenderle fren yaptınızmı.Abs sistemi en çok benim yaşadığım ilin kış koşulları nedeni ile gerekiyor, arazide bu sistemin çokta gerekli olmadığını bende biliyorum,yardımlarınız için teşekkürler.
Arazi için düşünüyorsanız bence hiç almayın ,servetinsel' Alıntı:Defender 110 için abs fren sistemi uygulayan arkadaşımız varmı yardımlarınızı bekliyorum.
servetinsel' Alıntı:Arkadaşlar teknolojininde ileri aşamaya geldiği günümüz şartlarında kamyonlar, tır çekiciler, otobüsler bile abs sistemi ile donatılmış durumda değilmi bu araçlar defender den on kat daha ağır olmasına rağmen emsalsiz bir güven ve sürüş rahatlığı veriyor.Sizler hiç buzlu de defenderle fren yaptınızmı.Abs sistemi en çok benim yaşadığım ilin kış koşulları nedeni ile gerekiyor, arazide bu sistemin çokta gerekli olmadığını bende biliyorum,yardımlarınız için teşekkürler.
Öncelikle selamlar saygılar...servetinsel' Alıntı:Rica ederim arkadaşlar ben kızmıyorum fikir alış verişi yapıyorum ben on yıldır defender kullanıcısıyım abs fren sistemi çıkalı kaç yıl oldu. Otokarında defender lerde abs kullanımı zorunlu hale gelince 2010 yılında bu sistem uygulanmaya başlandı ama yinede 5 kapı haricinde pikap tarzı araçlarda eski kara düzene devam ediliyor.İngiltere de defender lere ne zaman uygulamaya başlandığını bilen arkadaşımız varmı .