eyvaaah, gene basliyoruz !
Sevgili Hakki Okay kardesim,
aslinda bunun cevabi, ne kadar bilinli,bilgili, mantikli ve tecrubeli oldugunuza bagli... Bu sorunuza
A) "kesinlikle Disco I" cevabi veren arkadaslarimiz,
1) OffRoad'a yeni baslamis, yada hala "yeni başlama" evresini atlatamamış
2) "vay, ben de OffRoad yapiyorum"
3) Arazi dedigin "konfor ile de yapilabilir"
edasina sahip olanlardir.. Sorunuza,
B) Konusmaya bile gerek yok, "Defender" diyenler ise
1) OffRoad konusunda tecrube kazanmis
2) Arazide gezmenin tadina varmis
3) Dogaya gideceksen, onun tutkunu isen, lukslerini de evde birakmak gerektigini
dusununen kisilerin cevabidir.. Aslina bakarsan, ben bunu ilkogretim ve yuksek ogrenim olarak nitelendiriyorum.. Neden derseniz, tanidigim butun arkadaslarim bu evreleri gecirdiler.. Simdik onlari da kategorize edelim..
A) Bilincli/Mantikli/Bilgili/Tecrubeli olanlar (benim gibi) ilkokuldan cabuk mezun oldular (Disco'dan kurtuldular) , delikanli gibi Defender'a biniyorlar bugun..
B) Bilinc/Mantik/Bilgi/Tecrube nispeten daha dusuk arkadaslarim (isimleri lazim degil) "diploma nedir kardesim, herkes universite mi bitirecek?" diyerek ilkokulda okumaya (Disco kullanmaya) devam ediyorlar. Ama bu arkadaslar çok sıkıştıklarında "ya, aslında benimde bir Defender projem var ama..." diye cümle kurarlar..
C) Bilincleri yeni acilmis olanlar (isimleri yine lazim degil) ilkogretimden Diploma almaya calisanlar.. yani, Disco sahibi ama Defender toplamakta olanlar
Not: istisnalar, KESİNLİKLE KAİDEYİ bozmaz.. İSTİSNA OLMAYAN kardeslerim, kendini bilmektedir, zaten birazdan düşerler...