Merhaba, üretildiği ilk yıllardan bu yana üretilmiş tüm araçların % 75'inin yollarda olduğu tek marka Defender'lardır. Bu kadar sağlam, vefakar ve "kült" olmuş araçları "oldukları şekliyle" korumak veya modifikasyonları mümkün olduğunca orijinaline uygun olarak yapmanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.
Bu anlamda halihazırda elinizdeki Defender'ı kesip biçmek yerine, size bir "Land Rover Defender 130 double cab" önereceğim. Sakın yanlış anlamayın araç benim değil. Çok bilinen bir araç alım satım sitesinde ilanını gördüm ve aklıma bu güzel konuyu açan siz geldiniz. Hemen sizi haberdar etmek istedim.
Aracın İlan No: #17869299
Bu arada bu aracın 130'' olduğunu ancak satan kişini maalesef 110'' olarak ilan verdiğini de belirtmek isterim. 130'' kasasının ise sizin iztediğiniz gibi "yük taşımaya" daha elverişli olduğunu, dilerseniz kasanın 3 taraftan da açılır hale getirilerek yüklemeyi kolaylaştıracağını eklemek isterim.
Bu yönetm ile, elinizdeki aracın kesilmemesini sağlayabileceğinizi ve ileride muhtemel değer kayıplarının önüne de geçebileceğinizi söylemk isterim. Çok selamlar..