Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,327
Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

defender 110 dan tek kapı çift kabin pikap olur ve bu istenildiği zaman sv modelide olur istenildiği zaman üstü tamemen açikta olabilir ve ben bunu yaptım. buda yapım aşamasındaki bi resim şuan aracı boyadım topluyorum aracın kendi kaportası aleminyum orjinal üst kabinler sac, tüm parçaları kendim elde yaptm.

Etiketler

berqu' Alıntı:
defender 110 dan tek kapı çift kabin pikap olur

Ama tek kapı pek kulanışlı olmaz. Ben Çift kapı olarakta yapılacağını zannediyorum yukarıdaki konuşmalarda bunun yapılabileceğini gösteriyor.

aracı tekkapı çiftkabin yapmaktaki amacım üzerinin istenildiği zaman tamamen çıkartılıp istenildiğinde çift kabin sv modeli olarak kullanılması, sizin dediğiniz olayda üzeri tamamen açılamaz.sizin açınızdan kullanışlı olmamasının nedeni içerdeki ortamın darlığıdır her halde ama ben onuda çözdüm içerideki koltuk altındaki akülük havadanlık sandığını ortadan kaldırdım buşekilde tek kapıyla bile bana yetecek geniş bi ortam sağladım.

berqu' Alıntı:
aracı tekkapı çiftkabin yapmaktaki amacım üzerinin istenildiği zaman tamamen çıkartılıp istenildiğinde çift kabin sv modeli olarak kullanılması, sizin dediğiniz olayda üzeri tamamen açılamaz.sizin açınızdan kullanışlı olmamasının nedeni içerdeki ortamın darlığıdır her halde ama ben onuda çözdüm içerideki koltuk altındaki akülük havadanlık sandığını ortadan kaldırdım buşekilde tek kapıyla bile bana yetecek geniş bi ortam sağladım.

Tabi bu kullanım amacınada bağlı. Benim için yolcu kısmının açılmasının bir gereği yok kapalı olması dahada iyi . yukarıda örnekler de olduğu gibi Sadece ikinci sıra koltuktan sonra açık olması benim için yeterli

zaten ben bu aracı başka bir araçla benzerliği olmaması için kendi zevkime göre ve araştırmalarıma göre defenderda da böyle bi seri olmadığı için yaptım,yukarıdaki fotorafta da görünen cam kalıpları dahi kendi yapımım. ama isterseniz 110 a 2 kapı ilave ederek kabini çıkarmamak kaydıyla arka sırt sacını geriye almak şartıyla yapabilirsiniz.inş istediğiniz gibi bi araç sahibi olursunuz.

berqu' Alıntı:
zaten ben bu aracı başka bir araçla benzerliği olmaması için kendi zevkime göre ve araştırmalarıma göre defenderda da böyle bi seri olmadığı için yaptım,yukarıdaki fotorafta da görünen cam kalıpları dahi kendi yapımım. ama isterseniz 110 a 2 kapı ilave ederek kabini çıkarmamak kaydıyla arka sırt sacını geriye almak şartıyla yapabilirsiniz.inş istediğiniz gibi bi araç sahibi olursunuz.

Saol berqu, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Merhaba, üretildiği ilk yıllardan bu yana üretilmiş tüm araçların % 75'inin yollarda olduğu tek marka Defender'lardır. Bu kadar sağlam, vefakar ve "kült" olmuş araçları "oldukları şekliyle" korumak veya modifikasyonları mümkün olduğunca orijinaline uygun olarak yapmanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.

Bu anlamda halihazırda elinizdeki Defender'ı kesip biçmek yerine, size bir "Land Rover Defender 130 double cab" önereceğim. Sakın yanlış anlamayın araç benim değil. Çok bilinen bir araç alım satım sitesinde ilanını gördüm ve aklıma bu güzel konuyu açan siz geldiniz. Hemen sizi haberdar etmek istedim.

Aracın İlan No: #17869299

Bu arada bu aracın 130'' olduğunu ancak satan kişini maalesef 110'' olarak ilan verdiğini de belirtmek isterim. 130'' kasasının ise sizin iztediğiniz gibi "yük taşımaya" daha elverişli olduğunu, dilerseniz kasanın 3 taraftan da açılır hale getirilerek yüklemeyi kolaylaştıracağını eklemek isterim.

Bu yönetm ile, elinizdeki aracın kesilmemesini sağlayabileceğinizi ve ileride muhtemel değer kayıplarının önüne de geçebileceğinizi söylemk isterim. Çok selamlar..

Artur2001' Alıntı:
Merhaba, üretildiği ilk yıllardan bu yana üretilmiş tüm araçların % 75'inin yollarda olduğu tek marka Defender'lardır. Bu kadar sağlam, vefakar ve "kült" olmuş araçları "oldukları şekliyle" korumak veya modifikasyonları mümkün olduğunca orijinaline uygun olarak yapmanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.

Bu anlamda halihazırda elinizdeki Defender'ı kesip biçmek yerine, size bir "Land Rover Defender 130 double cab" önereceğim. Sakın yanlış anlamayın araç benim değil. Çok bilinen bir araç alım satım sitesinde ilanını gördüm ve aklıma bu güzel konuyu açan siz geldiniz. Hemen sizi haberdar etmek istedim.

Aracın İlan No: #17869299

Bu arada bu aracın 130'' olduğunu ancak satan kişini maalesef 110'' olarak ilan verdiğini de belirtmek isterim. 130'' kasasının ise sizin iztediğiniz gibi "yük taşımaya" daha elverişli olduğunu, dilerseniz kasanın 3 taraftan da açılır hale getirilerek yüklemeyi kolaylaştıracağını eklemek isterim.

Bu yönetm ile, elinizdeki aracın kesilmemesini sağlayabileceğinizi ve ileride muhtemel değer kayıplarının önüne de geçebileceğinizi söylemk isterim. Çok selamlar..

Teşekkür ederim Artur ilgin için ama yukarıda da belirttiğim gibi 130" arazide biraz hantal kalıyor o yüzden ben 110" tercih ediyorum

berqu' Alıntı:

Merhaba kişiye özel ve özgün çalışmalar herzaman ilgimi çekmiştir emeğinize sağlık... Sormak istediğim 110 tek kabin pikabı çift kabine çevirmek mümkünmü ???

dron' Alıntı:
fotolarını çektigim 110 çift kabin land daha önceden ambulansmış adamlar 110 çift kabin land a çevirmişler yani 110 dan daha kolay olur bu iş sanırım

Merhaba fotolara ben de baktım ve gerçekten harika bir iş çıkarılmış. Fotoğraflarda teasdüf eseri aracı restore eden ustayı gördüm. Kendisini tanırım. Ümraniye Kardeşler Land Rover Servisindeki Ünal Ustadır. Ve kendisi muhteşem bir land rover kaporta ustasıdır. Araçları aslı gibi restore eder. Sadece bir şasi verin size neredeyse sıfırdan ve sıfır gibi bir land rover yaratır. Defender, Serie I,II , III farketmez. Hatta şu anda bir serie I topluyor 1948 model. Sonucu merak ediyorum açıkçası. Eğer ö.m atarsanız telefonunu gönderebilir. Kendisiyle görüşüp fikir alabilirsiniz.

fclef' Alıntı:
Merhaba fotolara ben de baktım ve gerçekten harika bir iş çıkarılmış. Fotoğraflarda teasdüf eseri aracı restore eden ustayı gördüm. Kendisini tanırım. Ümraniye Kardeşler Land Rover Servisindeki Ünal Ustadır. Ve kendisi muhteşem bir land rover kaporta ustasıdır. Araçları aslı gibi restore eder. Sadece bir şasi verin size neredeyse sıfırdan ve sıfır gibi bir land rover yaratır. Defender, Serie I,II , III farketmez. Hatta şu anda bir serie I topluyor 1948 model. Sonucu merak ediyorum açıkçası. Eğer ö.m atarsanız telefonunu gönderebilir. Kendisiyle görüşüp fikir alabilirsiniz.

İletişim için tel yada tam adres verebilirseniz Ünal usta ile görüşmek isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR