MehmetTurk Kamp II Mesajlar 239 Tepkime Puanı 0 22 Nis 2012 #1 Temiz çıkma veya yeni komple arka difransiyel arıyorum , diskleri de üzerinde olmalı .
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 23 Nis 2012 #2 Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor benim rango rover clasic (1987) modelden çıkma difransiyel olurmu acaba , benimkine kilitli difransiyel taktırdım boşa çıktı?
Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor benim rango rover clasic (1987) modelden çıkma difransiyel olurmu acaba , benimkine kilitli difransiyel taktırdım boşa çıktı?
altuncu57 Zirve Mesajlar 1,144 Tepkime Puanı 3 Yer Ayancık/Sinop 23 Nis 2012 #3 Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor herşeyi üzerinde ister havalı kilitli ister kilitsiz bir şekilde 24 freze rover tip muayyer komple arka dif elimde mevcut. aracımdan söktüm.düşünürseniz irtibat telefonum 0 535 312 63 46
Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor herşeyi üzerinde ister havalı kilitli ister kilitsiz bir şekilde 24 freze rover tip muayyer komple arka dif elimde mevcut. aracımdan söktüm.düşünürseniz irtibat telefonum 0 535 312 63 46
MehmetTurk Kamp II Mesajlar 239 Tepkime Puanı 0 23 Nis 2012 #4 Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor Teşekkür ederim , Range Rover diff uymaz sanırım , 24 freze konusuyla beraber ustama sorduktan sonra arayacağım , selamlar ...
Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor Teşekkür ederim , Range Rover diff uymaz sanırım , 24 freze konusuyla beraber ustama sorduktan sonra arayacağım , selamlar ...
dron Kamp II Mesajlar 479 Tepkime Puanı 1 Yer ANTAKYA 25 Nis 2012 #5 Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor .
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 25 Nis 2012 #6 Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor range roverinkisi 10 freze yarın fotoları yuklerım ...
Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor range roverinkisi 10 freze yarın fotoları yuklerım ...
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #7 Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor çıkan difransiyel fotoları ;