Defender Bd 30 Motor Muayene Sorunu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bukalemun80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696

bukalemun80

yolun bittigi yerde macera başlar
Mesajlar
23
Tepkime Puanı
0
Yer
alanya
kolay gelsin arkadaşlar, bilindiği üzere araç müayenesi tüvtürk adında alman bir firma tarafından yönetiliyor, bu seneye kadar bd30 motorlar muayeneden sorunsuz geçiyordu, artık muayeneden ağır kusur diye geçmiyor, kaldıki kazanılmış haklar kanunda, yönetmelik değişse bile mevcut olan motor muayeneden geçmesi gerekiyor, yeni atılacak motora izin vermeye bilirler fakat mevcutu muayeneden geçirmek zorundalar diye düşünüyorum, bu konu hakkında bilgisi olan, lütfen görüş bildirirse sevinirim, gerekirse tüvtürk e dava açarak bu konun aydınlıga kavuşmasını sağlaya biliriz
 

Merhaba, maalesef dediğiniz gibi olmuyor. Sizin daha sonradan konan BD30 motorunuzu, şimdi kabul etmiyor; benim fabrikasyon stop lambalarımı kabul etmeyip, muayeneden bıraktılar. 2006 Mitsubishi L200 Magnum arasın fabrika çıkışı stop lambaları 2 renk, beyaz ve kırmızı. Adamlar bu muayenede ağır kusurlu dedi. Mecbur 3 renk stop lambası ile değiştirdim, köpüre köpüre. O yüzden sizde de olumlu bir gelişme olacağını sanmıyorum, çünkü karşı tarafın niyeti iyi değil.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst