berk
"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
selamlar uzun bır aradan sonra yenıden off road maceramıza kaldıgımız yerden baslıyoruz kechı yı sattıktan sonra aradan 2 yıl gectı aradakı krızler vs. arac almamızı etkıledı ancak dun ıtıbarıyle 88 model defender 110 (dızel) sahıbıyız
fakat nerden baslıyacagımı bılemıyorum ılk basta lastıklerı degıstırcem eskı aracımda ok144 kullanıyordum cok memnundum bunda ne kullanmamı tavsıye edersınız?
dıreksıyon kutusunda bosluk var komple kutuyu degıstırıp hıdrolık dıreksıyona cevırmeyı planlıyorum nerde kaca yapılr?
warn winc dusunuyorum 9.000 lık yetermı?
corum kalorıferı dusunuyorum kıs ıcın mantıklımıdır?
aracı ıhaleden aldık komple yenı boyandı dosemelerı degıstı frenler vs motor bakımları yapıldı enjektorler deıgstı fıltreler yagı vs..
arac yarım kasa arkası tentelı olanlardan ancak tenteyı kaldırıp yerıne fıber kasa yaptırabılırmıyız? yanı kıs ıcın onemlı bı sorun arka tarafın tentelı olması ??? portatıf olarak kullanılabılecek bisey yaptıraılırmıyız yada bulabılırmıyız
sımdılık bukadar..
sevgıler Berk ( Kocaeli Doga Sporları Klubu )
dıreksıyon kutusunda bosluk var komple kutuyu degıstırıp hıdrolık dıreksıyona cevırmeyı planlıyorum nerde kaca yapılr?
warn winc dusunuyorum 9.000 lık yetermı?
corum kalorıferı dusunuyorum kıs ıcın mantıklımıdır?
aracı ıhaleden aldık komple yenı boyandı dosemelerı degıstı frenler vs motor bakımları yapıldı enjektorler deıgstı fıltreler yagı vs..
arac yarım kasa arkası tentelı olanlardan ancak tenteyı kaldırıp yerıne fıber kasa yaptırabılırmıyız? yanı kıs ıcın onemlı bı sorun arka tarafın tentelı olması ??? portatıf olarak kullanılabılecek bisey yaptıraılırmıyız yada bulabılırmıyız
sımdılık bukadar..
sevgıler Berk ( Kocaeli Doga Sporları Klubu )