LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 15 Haz 2009 #17 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Tipik bir Jeep - Land Rover tartışması yaratma çabası
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Haz 2009 #18 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Jeep LR tartışmasına defenderın tepkisini Ergun Bey ortaya koymuş
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Jeep LR tartışmasına defenderın tepkisini Ergun Bey ortaya koymuş
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 15 Haz 2009 #19 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Kalktım Pazar sabahı, tuvalete girmişim dergiyle, elime bu yazı geldi bende Land'cı kardeşlerim için tercüme ettim. ;D Vayyy... beeeaaa....! bir o araştırma gurubunun içinde olmadığınız kaldı..... ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Kalktım Pazar sabahı, tuvalete girmişim dergiyle, elime bu yazı geldi bende Land'cı kardeşlerim için tercüme ettim. ;D Vayyy... beeeaaa....! bir o araştırma gurubunun içinde olmadığınız kaldı..... ;D ;D ;D ;D ;D
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 15 Haz 2009 #20 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Herhalde giren su çabuk boşalıyor diye Defender tercih etmişler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dedim ve kaçtım... ;D
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Herhalde giren su çabuk boşalıyor diye Defender tercih etmişler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dedim ve kaçtım... ;D
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 15 Haz 2009 #21 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Biz Jeep'ciler alışığızda..... ;D ;D http://www.bendecho.de/578bd998b9-u-boot-jeep
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Biz Jeep'ciler alışığızda..... ;D ;D http://www.bendecho.de/578bd998b9-u-boot-jeep
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 15 Haz 2009 #22 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Ergun abi Toyota ya benzettim ama bir yanlışlık olmasın..
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 15 Haz 2009 #23 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. jeep' Alıntı: Ergun abi Toyota ya benzettim ama bir yanlışlık olmasın.. Genişletmek için tıkla ... Sussssss...! ;D
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. jeep' Alıntı: Ergun abi Toyota ya benzettim ama bir yanlışlık olmasın.. Genişletmek için tıkla ... Sussssss...! ;D
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 15 Haz 2009 #24 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Süpersin ya... ne güzel bir gülüş bu...?
CEM50 Kamp III Mesajlar 698 Tepkime Puanı 6 Yaş 60 Yer ANKARA 15 Haz 2009 #25 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Dikkat jeeplerle denemeyin sonra paslarından kurtulamazsınız
hakki GaLaTaSaRaY * * * 1905 ( İST/TR ) Mesajlar 562 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Haz 2009 #26 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. ergun abi resım cok guzelmiş dükkandan kalma bi anı sanırsam ???
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. ergun abi resım cok guzelmiş dükkandan kalma bi anı sanırsam ???
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 16 Haz 2009 #27 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. beatrix' Alıntı: Sussssss...! ;D Genişletmek için tıkla ... Ben burayı köfteciye benzettim anlayan anlıyor aramızda
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. beatrix' Alıntı: Sussssss...! ;D Genişletmek için tıkla ... Ben burayı köfteciye benzettim anlayan anlıyor aramızda
Defender Land Rover Discovery Series II TD5 Mesajlar 187 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul & Erenköy 16 Haz 2009 #28 Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Konu süper, gelişim harika..Ergun Beyin mizah anlayışı dorukta..Keyifle okudum.Elinize sağlık.
Ynt: Defender ile Derinlere Dalmak !.. Konu süper, gelişim harika..Ergun Beyin mizah anlayışı dorukta..Keyifle okudum.Elinize sağlık.