Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quaxl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,825
Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

TD5 disco yerine 3.9 V8 Disco I çok daha mantıklı gibi duruyor. Disco I'in yürüyeni defender'la aynı olduğu için oluşacak sorunlar canınızı fazla yakmaz.Elektronik donanımda oldukça az.

Etiketler

doğru söylüyorsunuz, harcamak istedikten sonra ucu bucağı yok bu tür donanımların.

07gokhanlc' Alıntı:
Şöle de bir çözüm var... ;D TD5 motorlu bir defender alın....

onu da düşündüm ama şehir içinde Defender çok konforlu olur mu, asıl sorun bu ben de yoksa motoru değiştirmek de bir sorun yok.

Assasin' Alıntı:
TD5 disco yerine 3.9 V8 Disco I çok daha mantıklı gibi duruyor. Disco I'in yürüyeni defender'la aynı olduğu için oluşacak sorunlar canınızı fazla yakmaz.Elektronik donanımda oldukça az.

Gönül tabiki ister bir V8 Discovery sürmek ama yakıt masrafı da çok güzel olur onun sonuçta hem şehir de hem de off-road'da kullanabileceğim bir araç arıyorum. dizel motor bu konuda biçilmiş kaftan diye düşünüyorum.

3.9 v8 2.5 benzinli defenderla aynı yakıyor diye biliyorum..

Hem sehir hem offroad diyorsaniz discovery bence daha dogru, offroad konusunda israrliyim diyorsaniz discovery 1, yok illa da defender diyorsaniz sansiniz bol olsun derim, elbette cok sira disi bir arac ama konfor ve dez avantajlarini arkadaslar yazmislar, o sebeple eski bir 2.5 dizel defender kullanicisi olarak eger baska binek araciniz yoksa discovery sizin icin daha dogru bir tercih olacaktir, her ne alirsaniz alin kazasiz belasiz surusler dilerim size ve cumlemize

selamlar moderatör mustafa by (MKG) td5 motorlu defenderi satıyor çok özellikli bir araç tavsiye ederim saygılar ;D

takoser' Alıntı:
selamlar moderatör mustafa by (MKG) td5 motorlu defenderi satıyor çok özellikli bir araç tavsiye ederim saygılar ;D

Allah kaza bela vermesin cok muhtesem bir aractir....

Önceliğim tabiki discovery. Binek araç olarak ailemde var da ama şahsım adına yok. Alacağım araç benim hem binek aracım hem de arazi aracım olacak. Defender'ı soruşturmamın nedeni, Defender'ı hem şehir hem de off-road aracı olarak kullanabilir miyim, onu öğrenmekti. Fikirleriniz için teşekkür ederim

takoser' Alıntı:

Sorun bende galiba çünkü aracın başlığını bulamadım, acaba link atabilir misiniz bana?

Defender şehire uygun bir araç değildir.Direksiyon turu azdır,yüksek olduğu için otoparklara giremezsiniz,park sorunu yaşarsınız vs. vs. 50 tane sebep daha sayabilirim size. Ama arazide de 10 numaradır.Aracın bir yeri kırılcak korkusu olmaz , ayna kırılsa 20 lira.

Ben alışkınım uzun araç kullanmaya, o konuda içim rahat da işte iş hem şehir içi hem araziyi bir arada götürmeye gelince hangisi ağır basıyor onu hesaplamak.

bu arada olası bir discovery için şanzımanı otomatik mi, manuel mi olmalı? hangisi daha avantajlı olur?

Hem şehir içi hem arazide kullanacaksanız Defender sizi zorlar. Disco TD5 manueli var mı bilmiyorum, V8 disco-1 de manuel az bulunuyor. Disco-1 300 tdi de düşünebilirsiniz

Patrol lazım size patrol....

;D ;D ;D ;D

Ögrenci indirimi olur o zamanda

ögrencı adam defendera bıner okula onunla gıder otoparkta x5 porshe sorento morento gıbı oyuncakllar vs varsa yanına ceker kontagı kapatıp ınerken özguven zehırlenmesı gecırır sınıftakı kızlarda aaa gezdırsene bızı bununla lutfeeen teklıflerıne dayanamaz bu yasadıkları zaten ögrencı kardesımızın otopark sorunuymus dıreksıyon turu sorunuymus hepsını unutmasına yol acar tecrubeyle sabıttır bız buna Defendermania sendromu dıyoruz defender sahıplerının %99 unda vardır %1 lık kısım ıse aracını satmaya calısan kesımdır

Zaten fakültenin tek arazi aracı bend. bu yüzden havaya zaten gerek yok da prestijimiz biraz daha yükselsin, egomuz tavan yapsın derdimiz