KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yurt dışı forumlardan birinde "EXMOOR INSULATED RUBBER MAT" adında izolasyonlu bir pas pas buldum. Halıların üzerinde kullanılırsa hem izolasyon da faydası olacaktır hem de aracın içini hızlı temizleme de büyük kolaylık sağlayacaktır.
Bunu getirtmek çok para. Ben aynısını malzemeciden önce paspasını alıp sonra altındaki süngerimsi malzemeyi alıp yapıştırttım cillop gibi oldu. Ön paspaslarım bunlardan. Daha önceden mukavvadan kalıp çıkartıp buna göre kestirdim adamlara lap diye yapıştırtıp sadece ince kesme işini kendim hallettim. Hem temiz oluyor hem de zırıltıyı falan önlüyor bayağı...Ahacık linki bu da:
Forumda korkunç bir yavaşlık var. İlkinde mesajı gönderememiş gibi "Temporary unavalaible" hatası verdi. Bende peşine tekrar mesajı atmayı denedim. İlkini de göndermiş. Bu mesaj fazla oldu, yönetici arkadaşımız silebilir. ( Teşekkürler )
Yurt dışı forumlardan birinde "EXMOOR INSULATED RUBBER MAT" adında izolasyonlu bir pas pas buldum. Halıların üzerinde kullanılırsa hem izolasyon da faydası olacaktır hem de aracın içini hızlı temizleme de büyük kolaylık sağlayacaktır.
Bendeki bunun biraz dandiği işte. altında kendi mat ı yok onun yerine bitüself yapılıp üzerine bu yapılmış.
Çok çamur olduğunda rampada hortumla basıyorum suyu tertemiz oluyor