defender ses izolasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,129

Etiketler
Ynt: defender ses izolasyonu

suyun ingilizi amerikani mi var benimkisini soyle anlatiyim disarda yagmurda dursan daha az islanirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Defender Ses İzolasyonu

Suyun yok ama aracın ve parçanın var. ;D Şaka bir yana kesinlikle orjinal ingiliz ekipmandan şaşmamak lazım.

Ynt: Defender Ses İzolasyonu

oguzhan3434' Alıntı:
suyun ingilizi amerikani mi var benimkisini soyle anlatiyim disarda yagmurda dursan daha az islanirsin

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Benim Telekomdan çıkma Ya Nasipten çakma 300 Tdi Defenderım da öyleydi....Onda milli olmuştum sonra da ayar tutmadı ahahahahaahaha))))))))))))))

İbrahim Ben 230 tl ye yaptırdım desem
çok fena kazıklanmışsın. Benimki de normalde 440 dı eski arabamdam indirim yakalamışlar yaptılar sağolsun

Abi kaziklanma demeyelimde ;-) yas itibari ile genc oldugum icin fazla tutuyo ve daha once uzerime arac da olmadi . Sebebi bu ki gene hesapli yaptirdim 2000 lira 1500 lira fiyat verenler oldu . Motor gucude 120 hp ;-) olunca dahada arttti .

ibrahim IPEK

Çok işi var çoook. Farların hepsini aldım değilecek. Arka yarım kaldı. Paçalıklar iyi oldu ama.

Farlari gordum hepsi renksiz olsa daha guzel olurmus yeni tip olanlardan . Sac kaplamalari begenmedim dersem kizmazsin ins keske alumunyum olaa idi

ibrahim IPEK

Farlar arabanın içinde. Sac daha dayanıklı geldiği için yaptım ama daha işi var. Torpidonun işi var çok iş var