Defender Tavan ve Kaput Önü Farları İçin Fiber Montaj Kiti Örnekleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan necil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,683

necil

Zirve
nette gözüme çarptı defender için tavan ve kaput önüne takılacak delici veya sis farları için güzel montaj kiti örnekleri,
fotograf ekleyemediğim için linkini yazayım
http://www.mm-4x4.com/land-rover-light-pods-379-c.asp

Etiketler

Ynt: Defender Tavan ve Kaput Önü Farları İçin Fiber Montaj Kiti Örnekleri

ben bu modelleri pandizot ve araba müzik tesisatı için fiber 'den özel parçalar yapan dostuma gösterdim benim aracım için kaput üstüne takıp ve çıkarabileceğim bir model yapabileceğini söylemişti ,eğer başarılı olursa fotografını eklerim,belki faydası olur...

üst kısma iki güneşlik arasına teyp koyabileceğimiz fiber bir parça mevcut mu acaba hiç dikkatiniz çektimi ?
selamlar

kokteknik' Alıntı:
üst kısma iki güneşlik arasına teyp koyabileceğimiz fiber bir parça mevcut mu acaba hiç dikkatiniz çektimi ?
selamlar

dodge aksesuarlarını satan yerlerde bulabilirsiniz.

kokteknik' Alıntı:
selamlar

http://guvenpandizot.com/oto/index.php adresini incelerseniz ve iletişime geçerseniz aracınız her yerine istediğiniz şekilde fiberden özel imalat yapabiliyorlar ,ben hoparlör yerlerini burada yaptırmıştım belki faydası olabilir.

bülent abi birşey desem belki beni döversin 4 5 sene oldu bi hacımurat almıştım toplamak için onun içinde tavana süper uyumlu parça takılı idi ben onu kaldırıp attım şimdi iç dizayn ı düşünürken aklıma gelmişti sende arıyorsun arabayı aldığım arkadaşa ulaşabilirsem bi sorayım nerden nasıl almış iki tane alalım yaa:smiley:

ramix' Alıntı:
bülent abi birşey desem belki beni döversin 4 5 sene oldu bi hacımurat almıştım toplamak için onun içinde tavana süper uyumlu parça takılı idi ben onu kaldırıp attım şimdi iç dizayn ı düşünürken aklıma gelmişti sende arıyorsun arabayı aldığım arkadaşa ulaşabilirsem bi sorayım nerden nasıl almış iki tane alalım yaa:smiley:
unutma mutlka istiyorum

tamam abi takipdeyim sen hiç merak etme..

http://guvenpandizot.com

yukardaki yazımda link aqçılmıyordu düzelttim..

web side guzel duruyor ama birde fiyatlara bakmak lazim :smiley: tesekkurler paylasim icin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri