Öncelikle merhaba,
Ben eski bir disco1 mpi kullanıcısıydım. Ancak annemin yoğun baskılarından kurtulamadığım için satmak zorunda kaldım! Tekrar bu dünyanın içine girmek istiyorum! Kafamdaki eski bir Defender'ı toparlamak yürür hale hatta ucundanda araziye hazır hale getirmek istiyorum! Ancak bu işin elbette birde mali yönü var! Siz değerli büyüklerime bir kaç soru olacak kendi kullanım durumumu aktarıp, ben gayrimenkul işi ile uğraşıyorum çoğunluklada arsa ve arazi işlerine bakıyorum! Bunun dışındada senede 5-6 kere uzun yol yapıyorum 750km kadar(istanbul-kayseri). artı olarakta balık ve kara avınıda çok seviyorum fırsat buldukça bir kaç günlük avlara gidiyorum! yaz aylarındada güneydeki yazlığıma gidiyorum2 hafta kadar 1000km kadar mesafe!
1-Defender bu yaşam için uygun mudur?
2-Defender bulabilirsem toparlamak maddi olarak ne kadar tutar? yukarıdada belirttiğim gibi hafif araziler için yürür hale getirmek ve içide en azından klima tertibatını koydurmam gerekiyor müşteriler için!
3-Sizce defendermı toplamalıyım yada hazır toplanmışmı almamı önerirsiniz?
4-Toparlayacaksam veya alacaksam nelere dikkat etmeliyim?
Yakıt olayı benim için önemli su an ki aracım ş.içi 65krş yakıyor en azından yarıya indirmem gerekiyor!
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkürler!
yeni üye ismail