Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,419
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI)

jantlar duruyor yakinda atilacaklar :smiley:

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
jantlar duruyor yakinda atilacaklar :smiley:

abi kaç kere sorduk , diğer arakdaşlar ilgilenmezse bana bir mesaj at kimsenin kısmetini bölmeyeyim.

Selamlar

jantlar için telefon nonu yollayabilirmisin almak istiyorum benim tel:05446147501 benim landa uzun zamandır aradığım jant diyebilirim

orkun kardeş bende lada niva var bu cantlar olur herhalde mümkünse görüşelim 05333263278

msariduman' Alıntı:
orkun kardeş bende lada niva var bu cantlar olur herhalde mümkünse görüşelim 05333263278

ladaya olmaz, göbekler Lr da çok büyük delikler de öyle, bijonlar 27 numara ancak kamyona olur ;D

ama alıp modifiye edebilirsiniz , extra deliklerle takılbilir faka iyi usta lazım balans önemli.

orkun bey merabalar lastikler neysede cantlar duruyormu hala bi sorsam birde defender 110 için olur dimi bu cantlar cevap yazarsanız sağolun

o kadar insan sordu, kimse gelip bakayım, alayım, yolla demedi... jantlar eskiciye gitti ;D

ilanı kaldırabiliriz.

kısmet sağlık olsun bizde bi arkadaşa defender aldık ona uydurucaktık kısmet deilmiş sağolunn

Orkun bey benmi göremiyorum yoksa siz fener yolu dışında hiç adres belirtmediğinizden mi kimse gelip göremedi yada telefonlaırmızı aradınız da bizim mi haberimiz olmadı. Keşke deseydiniz ki Fener yoluna gelin kime sorsanız defender jantı olan arkadaş size gösterirler inanın onuda yapardık. İyi günler Ertan KORER

merak eden arkadaşlar özelden mesaj attılar, Feneryolu yeterince açık bir adres, geliyorum deseydiniz telefonla konuşurduk.
Bu ilanı kaldıralım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri